Ana sayfa Sinema/TV Merakla Beklenilen Apollo 11 Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Merakla Beklenilen Apollo 11 Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

181
Merakla Beklenilen Apollo 11'in İlk Fragmanı Yayınlandı

50 yıl öncesinde Apollo 11 Ay’a iniş görevi yapmıştı. Şimdi de bu tarihi olayı gerçekleştirme ve bir film haline getirilen Apollo 11’in ilk fragmanı yayınlandı.

Yaklaşık 50 sene kadar evvelce, Apollo 11 Ay’a iniş vazifesini üstlenmişti. Bu tarihi vakası bütün gizemleriyle aydınlatmaya çalışan Apollo 11 filminin, 28 Ocak 2019 tarihinde ilk fragmanı çıktı. Fragman ortamında daha evvelce hiç görülmemiş birtakım film ayrıntıları da ilgileri çekmeyi başardı.

Ay’a İnmenin Bütün Perde Arkasını “Apollo 11” Filminde Olacak

Filmin tarihe ışık tutabilme düzeyini şu sözlerden anlayabiliyoruz: “Bu vakanın büyüklüğü, yalnızca tarihin yargılayabileceği bir şeydir” Michael Collins doğrulusunda dile getirilen bu sözler, gerçekte Apollo 11 uzay aracının sanılandan çok daha büyük bir değere sahip olduğunu gösteriyor.

28 Ocak günü yayınlanan ilk afiş; Neil Armstrong ve ekibinin Temmuz 1969’daki temsili görüntülerini barındırıyor.

Filmdeki ilgi çeken sahnelerden bir öteki de; Apollo 11 odasında tespit edilen tek kadın JoAnn Morgan oluyor. Onun bir kadın olarak başkalarından daha gergin olduğunu görmek mümkün.
Final alanında onun Ay yüzeyindeki ayak izleri, sık sık gösteriliyor. Apollo 11; vazifiyeti başarı ile yerine getirirken, NASA çalışanlarının yaşadığı ve geçirdiği gerilimler de aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here