Ana sayfa Sinema/TV The Umbrella Academy Netflix Dizisinden Yeni Fragman Geldi

The Umbrella Academy Netflix Dizisinden Yeni Fragman Geldi

91
The Umbrella Academy Netflix Dizisinden Yeni Fragman Geldi

Netflix‘in çok yakında vizyona koyacağı macera ve aksiyon türündeki yeni dizisi The Umbrella Academy’den yeni fragman geldi.

Marvel’ın süper kahramanlarla dolu dizileri yakın vakitte Netflix doğrulusunda iptal edilmişti. Platformda açılan bu boşluğu Netflix, The Umbrella Academy’nin yeni ve sürükleyici hikayesiyle doldurmayı hedefliyor. My Chemical Romance müzik grubunun kurucusu ve vokalisti Gerard Way’in The Umbrella Academy çizgi Roman kitabından uyarlanan dizide her şey, 1989 senesinde dünyanın değişik yerlerindekei 43 bayanın hamile olmadan doğum yapmasıyla başlıyor.

Milyarder bir iş adamı olan Sir Reginald Hargreeves, hikayenin devamında eşi aynısı olmayan 6 çocuğu evlat ediniyor. Çocukları evlat edindikten sonra Şemsiye Akademisi’ni kuran Sir Reginald, çocuklarını bu akademide dünyayı kurtarmaları amacıyla yetiştiriyor. Yaşları 30’lara geldiği zaman – üvey babalarının ölümünden sonra – yine bir araya gelen bu çocuklar, babalarının gizemli ölümünü incelemeye koyuluyorlar.

Olaylar geliştiğinde dünyanın sonunun geleceğini bir şekilde fark eden süper kahramanlar, Sir Reginald’ın öğrettiği üzere dünyayı kurtarma görevine girişirler. Netflix platformunun yeni gözdesi olacak The Umbrella Academy, platform üstünde 15 Şubat tarihinden itibaren izlenebilir olacak. Süper güçlerin olduğu film ve dizileri izlemeyi seviyorsanız The Umbrella Academy amacıyla takviminize bir hatırlatıcı eklemenizi tavsiye ederiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here