Ana sayfa Oyun Rockstar Games’ın ‘Agent’ Oyunundan Kötü Haber Geldi!

Rockstar Games’ın ‘Agent’ Oyunundan Kötü Haber Geldi!

377
Rockstar Games'ın 'Agent' Oyunundan Kötü Haber Geldi!

Rockstar Games, herkesin neredeyse 10 yıldır beklediği “AGENT” (Ajan) isimli oyun resmi olarak tarihe geçti.

Rockstar Games ve Take-Two Interractive uzun süredir geliştirilme adımında olan casusluk oyunu Agent’i terk etmiş gibi görünüyorlar.

Rockstar Games Senelerdir Beklenen Agent Oyununu İptal Etti

Rockstar Games'ın 'Agent' Oyunundan Kötü Haber Geldi!

İlk olarak 2009 senesinde E3’te düzenlenen Sony’nin basın konferansında duyurulan Rockstar’ın esrarengiz projesi Agent’tan kötü haber geldi.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi internet sitesinde Rockstar Games’in “Agent” markasının halini Ölü/İşten çıkartıldı/Geçersiz kılındı olarak güncelledi. ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi internet sitesindeki hal güncellemesi, son olarak 19 Kasım 2018’de yapılmış görünüyor. Fakat Rockstar Games’in resmi internet sitesinde, Agent’ı hala görebiliyoruz. “GTA’yı ilerleten ekipten 1970’lerin sonucunda geride bıraktığımız bir ajanlık hikayesi, casusluk, politik, suikastler…” Playstation 3 ve PC amacıyla duyurulan oyun bir türlü yayımlanmamıştı.

Rockstar Games ve Take-Two’nun Agent’tan vazgeçmedikleri tarafında haberler çıkmıştı fakat gelen son haberler, Rockstar ve Take-Two’un Agent’tan vazgeçildiğini gösteriyor. GTA 5’in ve Red Dead Redemption 2’nin büyük başarı yakalamış olması firmanın plan değişikliğine gitmesine sebep olmuş olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here