Ana sayfa Sinema/TV Rick & Morty Dizisinin 4. Sezon Çekimlerine Başlandı

Rick & Morty Dizisinin 4. Sezon Çekimlerine Başlandı

158
Rick & Morty Dizisinin 4. Sezon Çekimlerine Başlandı

Rick and Morty’nin 4. sezon bölümleri için animasyon çizimlerine başlanıldığı açıklandı. Dizi tekrar bu sene Netflix’te izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Rick & Morty bölümlerinin Netflix üzerinden izlenemeyecek olmasıyla resmen çıldıran dizinin hayran kitlesine en sonucunda güzel haberler gelmeye başlandı. Geçtiğimiz yıl 10 sezon daha yayınlanacağı ve toplam 70 bölümlük bir yeni sözleşme imzaladığı belirti edilen Rick & Morty’nin yeni sezon çalışmaları resmen başladı.

Yaklaşık 3 yıldir yeni sezonu beklenilen Rick & Morty’nin animasyon çalışmaları, Bardel Entertainment doğrulusunda başlatıldı. Eric Bofa Nfon’un resmi Twitter hesabında paylaştığı ‘öylesine bir toplantı’ etiketli fotoğrafta ‘RaM4’ yani Rick and Morty 4 etiketinin yer almasıyla çalışmaların başladığı doğrulanmış oldu.

3. sezondan ‘Turşu Rick’ bölümüyle Emmy mükafatına layık görülen çizgi film dizinin bu yıl ki ortamında yeni sezonuyla karşımıza gelmesini bekliyoruz. Yeni haberler amacıyla takipte olmaya devam edeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here