Ana sayfa Oyun Red Dead Redemption 2 İçin Çıplaklık Modu Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 İçin Çıplaklık Modu Yayınlandı

448
Red Dead Redemption 2 İçin Çıplaklık Modu Yayınlandı

Bir kovboy oyunu için böylesi bir mod hem sizi hem bizi çok şaşırtacak. Yılın en çok satan oyunlarından birisi olan Red Dead Redemption 2 için çıplaklık modu geliştirildi.

Bu senenin en çok satan oyunlarından bir tanesi olan Red Dead Redemption 2, sahip bulunduğu oynanış mekaniklerinin yanısıra detayları yardımıyla de bütün oyuncuları mest etti. Artı olarak öykü anlatımının da gerektiğince sürükleyici olması, aşağı yukarı 60 saat süresince oyuncuları ekran başına kitledi. Ancak şimdi ise oyunun ana karakteri olan Arthur Morgan’ı değişik bir şekilde görmenize imkân tanıyacak bir mod yapıldı.

Red Dead Redemption 2 Çıplaklık Modu Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 İçin Çıplaklık Modu Yayınlandı

Hikayenin kahramanı olan Arthur Morgan, PS4’te tespit edilen ve kayıt dosyaları ile oynamamıza imkân tanıyan Save Wizard adlı program yardımıyla Arthur Morgan çıplak olabiliyor. Modun nasıl kurulabildiği ile ilgili internette rehberler mevcut. Ancak Arthur Morgan’ı öykü süresince çıplak bir şekilde denetim etmek, oyunun üzerinizde bıraktığı tesiri zedeleyebilir. Hem de karakterimizin ayrıntılı bir şekilde çıplak olmadığını belirtelim. Yayınlanan bu moda baktığımızda Rockstar Games geliştiricilerinin, Arthur Morgan’ı tam olarak modellemediğini söyleyebiliriz.

Şimdilik PC platformuna çıkıp çıkacağı belli olmayan yapım, şayet PC’ye çıkarsa gerektiğince çok mod desteği alacaktır. Bütün bunların yanısıra Rockstar Games, oyuna gelen geri dönüşlerden memnun durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here