Ana sayfa Oyun Red Dead Online’ın Oyun İçi Ekonomi Sıkıntıları Giderildi

Red Dead Online’ın Oyun İçi Ekonomi Sıkıntıları Giderildi

49
Red Dead Online'ın Oyun İçi Ekonomi Sıkıntıları Giderildi

Geçtiğimiz hafta Red Dead Online oyuncularının oyun içi ekonomik hatalardan gelen şikayetler üzerine Rockstar Games hemen harekete geçti.

Red Dead Online’ın beta sürümü, geçen hafta herkese açık olarak yayınlanmıştı. Oyuncuların en büyük şikayeti ise oyunda para kazanmanın çok zor olması. Silahları ilerletmek ve kampa süratli dönüş gibi birtakım özel yetenekleri aktif edebilmek amacıyla iki tür para birimi kullanılıyor. Nakit ve premium altın barları kazanmak, yayınlanan beta versiyonda aslında zordu.

Rockstar, şikayetlere kulak sunarak oyun içi ekonomiyi tekrardan düzenledi. Ünlü oyun geliştiricisi, oyundaki görevlerde ve etkinliklerde kazanılan nakit ve altın bar sayısını arttırdı. Balık, deri vb. ufak parçalar daha evvelce dengelenmişti. Oyunda oluşturulan bu farklılıklar şu an kullanmak mümkün durumda.

Yapılan bir başka farklılık de silah fiyatlarında oluşturulan indirimler. Hem de daha evvelce pahalı fiyattan alınan silahlarda indirim olması durumunda Rockstar, aradaki farkı kullanıcının hesabına nakit olarak aktaracak. Eğer siz de fiyatı düşen silahlardan birini aldıysanız, Red Dead Online hesabınızı ivedilikle denetim etmelisiniz zira geri ödeme alabilmek amacıyla son tarih 10 Aralık.

Beta sürüm olduğundan ötürü oyunda yaşanan bu tarz değişimler, oyuncuları etkileyebilir. Rockstar, 6 Aralık’ta gece yarısından derhal evvelce oyuna giriş yapan kullananlara teşekkür olarak, oyun içi kullanabilecekleri 250 $ ve 15 altın bar armağan etti. Bu bonusların 14 Aralık’a kadar hesaplara ulaşması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here