Ana sayfa Oyun Red Dead Online’da Sınırsız Para Kazanma Açığı Bulundu

Red Dead Online’da Sınırsız Para Kazanma Açığı Bulundu

79

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Red Dead Online Beta’da meydana gelen bir açık sayesinde oyuncuların sınırsız, “loot” yapabilmesine ve bu yöntem ile para kazanmalarına da yol açtığı gözlemlendi.

Rockstar Games’in çevrim içi açık dünya oyunu Red Dead Online’da, para kazanmak gerektiğince zor. Oyuncuların istedikleri silahları alabilmeleri, silah geliştirmelerini yapabilmeleri, kıyafet satın alabilmeleri hem de süratli seyahat yapabilmeleri amacıyla gerektiğince lüzumlu olan yüklü miktarda parayı kazanabilmeleri amacıyla, onlarca vazife yapmaları gerekiyor. Fakat oyunun açığından yararlanılarak keşfedilen bir hata, Red Dead Online Beta’da sınırsız para kazanılmasını sağlıyor.

RED DEAD ONLİNE’DA SINIRSIZ PARA KAZANMA AÇIĞI BULUNDU

Red Dead Online'da Sınırsız Para Kazanma Açığı Bulundu

İlk çıkış döneminde GTA Online’da da ortaya gelen bir hata, oyuncuların sınırsız para kazanmalarına namacıyla olmuştu. Rockstar bu sorunları vakitle düzeltiyor. Fakat, GTA Online’da hile kullanılarak sınırsız para kazanan oyuncular, oyundan banlanmıştı.

Red Dead Online Beta’da da benzer bir hata keşfedildi. Oyunda loot yapabileceğiniz bir bölümde gözüküyor loot yapıyorsunuz, sonrasında “Online” başlıklı menüye giriyorsunuz, “Free Roam” sekmesini seçtiğinizde, oyun sizi aynı bölgeye, fakat diğer bir servera atıyor. Loot yaptığınız eşyalar yenilenmiş oluyor. Bu prosedürü dilediğiniz kadar yine ederek, kıymetli eşya kazanıp bunları oyuncu dışı karakterlere satarak, yüklü miktarda para biriktirebiliyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here