Ana sayfa Oyun Red Dead Online İçin Rockstar Games Açıklama Yaptı

Red Dead Online İçin Rockstar Games Açıklama Yaptı

48
Red Dead Online İçin Rockstar Games Açıklama Yaptı

Rockstar Games’ın 26 Ekim tarihinde piyasaya sürdüğü oyun Red Dead Redemption 2’nin, çevirim içi çoklu oyuncu modlu Red Dead Online bazı yönleriyle oyuncuları çileden çıkarmıştı ve açıklama Rockstar’dan geldi.

Red Dead Online Beta’nın ekonomi sistemi oyuncuları başkaldırı ettirmişti. Red Dead Online Beta’da, görevlerden, rekabetçi maçlardan, hazine haritalarından kazanılan para ile, karakter ya da silah geliştirmelerini yapmamız amacıyla dilenen para arasındaki büyük fark, bu geliştirmeler amacıyla gerçek para ile satın alınan altın barlarını kullanmanın mecburi olması gibi durumlar, oyuncuların reaksiyonsine yol açmıştı.

RED DEAD ONLİNE BETA GÜNCELLEMESİ GELİYOR

İsyan ettiren Red Dead Online Beta amacıyla, Rockstar açıklama yaptı

Red Dead Online İçin Rockstar Games Açıklama Yaptı

Çevrim içi maçlardan kopma, açık dünyadaki birtakım sorunlar da Red Dead Online’ın şimdilik hazır olmadığı izlenimini verdi. 1800’lerin eknomosi ile 2018’in fiyat politikası karşısında çaresiz kalan oyuncular hale reaksiyon gösterdi.

Rockstar Games husus ile alakalı açıklama yaptı. Beta’ya katılan oyunculara oyunu test ettikleri amacıyla teşekkür eden Rockstar, geri dönüşlerin kendileri amacıyla mühim olduğunu belirtti. Oyunun oldukça keyifli olabilmesine odaklandıklarını, ilk iş olarak da ekonomi sistemine bir ayar çekeceklerini belirtti. İlk güncellemede ekonomi dengelenecek oyundaki sorunlar en aza indirilecek. Oyunun hala geliştirilme adımında olduğunu bildiren Rocsktar, bu hafta sonu bir güncelleme yayımlayacaklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here