Ana sayfa Oyun Red Dead Online, Ekonomisiyle Oyuncuları İsyan Ettirdi

Red Dead Online, Ekonomisiyle Oyuncuları İsyan Ettirdi

64
Red Dead Online, Ekonomisiyle Oyuncuları İsyan Ettirdi

Rockstar Games‘ın GTA V’ten sonra çıkardığı ve GTA V gibi çok tutulan Red Dead Redemption 2’nin ardından gözler Red Dead Online’a çevirilmişti. Ancak RDO ekonomisiyle oyuncuları çıldırttı.

Çevrim içi çoklu oyunculu oyun modlarının yer aldığı Red Dead Online Beta, Kasım ayının son günlerinde oyuncularla buluştu. Fakat Red Dead Online’ın bir özelliği, oyuncuları resmen başkaldırı ettirdi. Şimdilik Beta sürecinde olan Red Dead Online’da para kazanmak, gerektiğince zor.

Bazı geliştirmeleri gerçekleştirme, hem de süratli seyahat etmek amacıyla bile paraya gereksiniminiz olan oyunda, dengesiz ekonomi, oyuncuları daha çok gerçek para ile oyun içi altın satın almaya yöneltmek amacıyla hazırlanmış hissiyatı oluşturuyor.

Red Dead Online Beta’nın Ekonomisi İsyan Ettirdi

Red Dead Online, Ekonomisiyle Oyuncuları İsyan Ettirdi

Red Dead Redemption 2’nin merakla beklenilen çevrim içi çoklu oyuncu modu Red Dead Online oyuncularla buluştu. Şimdilik beta adımında olan Red Dead Online’da oyunda gereksinim duyduğunuz birtakım geliştirmeleri gerçekleştirme amacıyla altın barına gereksinim duyuyorsunuz. Gerçek para ile de satın alınabilen bu altın barları, vazife yaparak biriktirmeye kalkarsanız oyuna saatlerinizi harcamanız gerekiyor.

Ekonominin gerektiğince sorunlu olması oyuncuları Red Dead Online Beta’dan uzaklaştırdı. Görünen o ki Take-Two, Red Dead Online’ın amacıylae de bir şekilde mikro ödemeleri sıkıştırma derdine düşmüş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here