Ana sayfa Oyun Ölümsüz Oyuncu Fallout 76’nın Yapımcısına Yalvardı!

Ölümsüz Oyuncu Fallout 76’nın Yapımcısına Yalvardı!

159
Ölümsüz Oyuncu Fallout 76'nın Yapımcısına Yalvardı!

Geçen hafta oyun piyasasına sürülen Fallout 76, her ne kadar olumsuz notlar almış olsa da, halâ bazı oyuncular oyunu oynamaya devam ediyorlar. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bir habere göre ise, bir oyuncunun trajikomik durumunu ortaya çıkardı.

Reddit kullanıcısı Brogadyn, Fallout 76’daki karakterinin öldürülmesi amacıyla Bethesda’ya adeta yalvardı. Oluşan bir hatadan ötürü karakteri ölümsüzlük moduna giren oyuncu, ölmek amacıyla her yolu denemiş. Brogadyn açıklamasında; “Oyundaki karakterim öldürülemez durumda. Bunu gerçek anlamda söylüyorum, aslında öldürülemiyor. Bir nükleer patlamanın içersinde kaldı, fakat yine ölmedi. Ölmesini istesem de bunu yapabileceğim hiçbir yol yok gibi görünüyor.” diyor.

Brogadyn, bu hatanın nasıl olduğunu açıklamamış ve Bethesda’ya geçen cuma günü bir destek maili göndermiş. Fakat firma onu önemsememiş. Oyuncuya kolay kontrollerle alakalı bilgi veren bir mail göndermişler.

Oyuncu ölümsüzlüğün gerektiğince can sıkıcı olduğunu belirtiyor. Oyundaki deneyiminin mahvolmaması amacıyla PVP ya da keşif gibi şeylerden uzak durduğunu bildiren oyuncu, gönderdiği maillerden birisinde Bethesda’ya karakterini öldürmeleri amacıyla yalvarmış. Fakat şimdilik Bethesda’dan bir geri dönüş olmamış.

Fallout 76 içersinde oyuncuların denk geldiği hataların bir alanı aslında oyun zevkini yok ediyor. Umuyorum ki oyuncuya Bethesda doğrulusunda dönüş olur ve bu hata giderilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here