Ana sayfa Sinema/TV Netflix Açıkladı: “Hakan: Muhafız” 10 Milyon İzlenme Aldı

Netflix Açıkladı: “Hakan: Muhafız” 10 Milyon İzlenme Aldı

118
Netflix Açıkladı:

Netflix, dizilere ait 2018’in son çeyreğindeki izlenme sonuçlarını açıkladı.

Netflix, orijinal dizilerinin izlenme adetlerini açıklamayı seven bir firma değil. Yine de vakit vakit istisnalar yapabiliyor. Dün paylaşılan 4. çeyrek bulgulari arasında ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin izleyici adedi verisi de yer alıyor.

Dizinin toplam izleyici adedinin 10 milyon bulunduğu ve bu rakama sadece 4 haftada erişildiği belirtiliyor. Hakan: Muhafız dizisindeki başarı Netflix’i de heycanlandırıp, 2. 3. ve 4. sezonlarını onaylamıştı.

Netflix Açıkladı: "Hakan: Muhafız" 10 Milyon İzlenme Aldı

Hakkındaki bulgular belirtiler başka diziler ise şöyle: İspanya’dan Elite adlı dizi 20 milyon, İngiliz Bodyguard dizisi 10 milyon ve İtalya’dan Baby dizisi de 10 milyondan çok seyirci doğrulusunda izlendi. Netflix’in özel filmi olan Bird Box ise dört hafta içinde 80 milyon izleyici sayısına ulaşmayı başardı. Netflix, içeriklerinin izlenmesi olarak rastgele bir bölümünün yüzde 70’inin izlenmesini temel alıyor.

Netflix Açıkladı: "Hakan: Muhafız" 10 Milyon İzlenme Aldı

Netflix’in toplam abone adedinin da 140 milyona yaklaştığı açıklanırken, geride bıraktığımız yılki yeni abone adedinin 5,6 milyon bulunduğu belirtildi. Netflix’in bir senede kazandığı yeni ücretli abone adedi 22,9 milyon olurken şirketin uluslararası kullanıcı adedi 80,7 milyon oldu. 7,1 milyon şahıs de bedava deneme aboneliği sürecinde yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here