Ana sayfa Sinema/TV Netflix, Abonelik Ücretlerine Zam Uyguladı

Netflix, Abonelik Ücretlerine Zam Uyguladı

37
Netflix, Abonelik Ücretlerine Zam Uyguladı

Dünya’nın en büyük sinema sitesi olan Netflix’e ait ortaya çıkan bilgilere göre abonelik ücretlerine yeni zamlı rakamlar uygulandığı söyleniyor.

Aylık abonelik sistemine dayalı, film ve dizileri kullanıcılarıyla biraraya getiren dünyanın en büyük medya sağlayıcılarından birisi olan Netflix, abonelik ücretlerine zam getiriyor. ABD odaklı televizyon kuruluşu CNBC’nin meydana koyduğu habere göre Netflix, abonelik planlarının her biri amacıyla %13-18 arasında artış gerçekleştirecek.

ABD’de Netlfix’in; 8 dolar ücretindeki asli planının bundan sonra 9 dolar, 11 dolar fiyatındaki standart planının 13 dolar ve 14 dolar değerindeki özel planının 16 dolar standardına yükseltildiği belirtiliyor. Halihazırda Netflix’in planlarından birisine üye olan kullanıcıların değişikliklerden 3 ay kadar sonra etkilenmeye başlayacağı belirtilirken, Netflix’e yeni üye olacak kullanıcıların platformdan yararlanabilmek amacıyla zamlanmış fiyatları ödemesi gerekiyor.

Şuanda Netflix’in yeni fiyatlandırmasını ABD’de bulunan kullanıcılarını ABD doları cinsinden faturalandırma yaptığı onlarca Latin Amerika Ülkesi’ni etkilemiştir. ABD odaklı medya dağıtım şirketinin uyguladığı zam oranlarının şimdilik ülkemizdeki Netfilx Planları’nda etkisini göstermedi fakat gelişen dönemlerde bu fiyatların da artacağını ön görü ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here