Ana sayfa Sosyal Medya Murat Özdemir’in Papağan’a Yaptığı İşkence Sonrası Yakalandı!

Murat Özdemir’in Papağan’a Yaptığı İşkence Sonrası Yakalandı!

137
Murat Özdemir'in Papağan'a Yaptığı İşkence Sonrası Yakalandı!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan MasterChef isimli yemey yarışması sonrası tanınmaya başlayan Murat Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı işkence sonrası göz altına alındı.

İlk olarak TV8 kanalında yayınlanan MasterChef adlı yemek yarışmasında ünlü olan, sonrasında ise yarışmadan diskalifiye edilen Murat Özdemir, bütün bunların sonrasında internet fenomeni olarak hayatına devam ediyordu. Sosyal medyada sergilediği enteresan hareketleri yardımıyla büyük bir kitleyi arka kısmına toplayan Özdemir, bu kez gözaltına alındı. Yayınladığı son videoda evinde baktığı papağana işkence yaptığı görüntüleri gösteren Murat Özdemir, sosyal medyanın da gücüyle gözaltına alındı.

MURAT ÖZDEMİR’İN HAYVAN’A YAPTIĞI İŞKENCE SONRASI GÖZ ALTINA ALINDI

Hayvana oluşturulan işkenceden ötürü sosyal medyayı anlar ortamında ayağa kaldıran Özdemir’e karşılık olarak hayvan aktivistleri, Murat Özdemir ile ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Beşiktaş İlçe Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği ekiplerinin gözaltına aldığı fenomen, gözaltına alınırken eski patronu Acun Ilıcalı’nın ismini da bağırdı. Diğer bir yandan el eklenilen papağanın ise İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri teslim edileceği açıklandı.

Ayrıca hayvan aktivistlerinin yanısıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de, Murat Özdemir ile ilgili tahkîkat başlatılması amacıyla talimat verdiğini belirtildi. Geçtiğimiz zamanlarda Enes Batur ile sürtüşme yaşam sürdüren Özdemir’in, gündemden düşmek istemediği amacıyla bu tarz hareketlere giriştiğini ön görü edebiliriz.

MURAT ÖZDEMİR’İN PAPAĞAN’A YAPTIĞI İŞKENCENİN GÖRÜNTÜLERİ:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here