Ana sayfa Oyun League of Legends’ın Mağazasındaki Hata Yüzünden Skinler Ücretsiz Oldu

League of Legends’ın Mağazasındaki Hata Yüzünden Skinler Ücretsiz Oldu

452
League of Legends'ın Mağazasındaki Hata Yüzünden Skinler Ücretsiz Oldu

Riot Games’ın geliştirdiği ve günümüzde en popüler MOBA oyunu olan League of Legends’ın mağazasında bir hata oluştu. Bu hata, oyuncuların mağaza üzerinden ücretsiz skin elde etmesine sebep oldu.

League of Legends mağazasındaki bir hata, oyuncuların skinler’i bedava bir şekilde elde etmesine sebep oldu. Riot, bu Hatayı düzeltti ancak bu problemden faydalanan oyuncuların bu skinleri kullanmasına izin verdi.

Dün birtakım oyuncular, kanlı ay kapsülleri ve prestij puanlarının fiyatının düştüğünü fark etti. Bu kapsüller ve prestij puanları mavi esanslarla da elde edilebilmektedir. Mavi esanslar bedava ve fazlalıkla şampiyonları açmada kullanılıyor. Riot puanı ise gerçek parayla alınabiliyor.

Skin kapsülü normalde 5 dolar seviyesinde bir ücrete mâl olurken, gerçekleşen hata neticesi bedava bir şekilde alınabildi. Şu an oyundaki en ucuz şampiyon 200 mavi öz, yani bu bağlamda düşündüğümüzde bir mavi öz okyanusta bir damla sayılabilir.

Twitter’da bir kullanıcı’nın bu hatadan faydalanıldığı bir videoyu paylaştı. Twitter kullanıcısı oluşan bu ‘küçük hata’ görmezden gelinemeyecek kadar büyük olduğunu belirtti.

League of Legends ürün yöneticisi Andriaan Noordzij, Riot’un satın alınan kapsülleri geri alabilmek gibi bir planının olmadığını söyledi. Oyuna para yatıran birtakım oyuncular, bu karar ardından kandırıldıklarını hissettiklerini söyledi. Oyuna 7 bin dolar para harcadığını iddia eden bir oyuncu, bu hatadan faydalanmadıkları amacıyla cezalandırıldıklarını hissettiğini dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here