Ana sayfa Oyun League of Legends’a, İsyanın Zinciri Sylas Ekleniyor

League of Legends’a, İsyanın Zinciri Sylas Ekleniyor

327
League of Legends'a, İsyanın Zinciri Sylas Ekleniyor

E-Spor’un önde gelen isimlerinden birisi olan League of Legends’a bugün yeni bir şampiyon “İsyanın Zinciri: Sylas” geliyor.

Her sene “en çok katılım gösteren kişiye sahip E-Spor müsabakası” unvanına sahip olan League of Legends, ülkemizde gençler arasında büyük bir coşkuyla oynanmaya devam ediyor. Sürekli güncellenen ve yeni şampiyonlara sahip olan oyuna bu sefer rakibinin ulti becerisini çalabilen beceri kuvveti şampiyonu “İsyanın Zinciri: Sylas” ekleniyor.

Pasif: Petrisit Patlaması

İsyanın Zinciri: Sylas, rastgele bir becerisini kullandıktan sonra yapacağı ilk normal hücumu ile zincirlerini sallayarak etrafındaki düşmanlara alan hasarı verebiliyor.

Q: Kırbaç Zincir

Zincirlerini savurup yere çarpan Sylas, rakiplerine bu becerisiyle hasar sağlıyor ve az miktarda yavaşlatıyor. Kısa bir vakit sonra zincirlerini vurduğu yerde gerçekleşen patlama, rakiplerine bir daha hasar sağlıyor ve yavaşlatmanın etkisini gerektiğince artırıyor.

W: Kral Katili

Kral Katili becerisiyle rakibinin üzerine atılıp, hasar verip canını iyileştiren Sylas; rakibin canı az ise daha çok hasar sağlıyor, şayet kendi canı az ise daha çok iyileşiyor.

E: Firar / Kaçır

Kısa bir uzaklık ileri atılıp kalkan kazanan yeni şampiyon, kısa bir vakit ortamında becerisini yine kullanırsa savurduğu zincirler ile rakiplerinin üzerine atlayıp onları sersemletip hasar verebilir. Hem de bu yeteneğin duvarlardan geçmek amacıyla de kullanılabileceğini ön görü ediyoruz.

R: Gasp

Sylas’ın en can alıcı yeteneği olan Gasp yeteneği, rastgele bir rakibin ulti (R) becerisini çalmasına imkan tanıyor. Ultileri çalınan rakipler kendi ultilerini kullanmaya devam edebilirken Sylas, ultisini çaldığı rakibin ultisini bir vakit vakitsince yine çalamıyor.

Sylas’ın pasifi oynanışında büyük ehemmiyet taşıyor. Her beceriten sonra bir adet normal hücum yapmak verdiği hasarı büyük derecede artırıyor. Üzerine gelen düşman becerilerinden E yeteneği ile Firar edebilen Sylas, derhal ardından aynı yeteneği yine etkinleştirerek düşmanına “karşı atak” düzenleyebiliyor. R: Gasp becerisiyle aniden çok ultiyi art arda ele geçirebilen Sylas, ardından bu ultileri rakip takımı kendi silahlarıyla vurmak amacıyla kullanabilir. Yarın yayınlanacak 9.2 yamasıyla oyuna eklenecek olan İsyanın Zinciri: Sylas, oyuncular doğrulusunda merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here