Ana sayfa Mobil HQ Trivia’nın Yeni Oyunu: HQ Words Tanıtıldı

HQ Trivia’nın Yeni Oyunu: HQ Words Tanıtıldı

247
HQ Triva'nın Yeni Oyunu: HQ Words Tanıtıldı

2018 yılının başlarında mobil telefonlarda yüksek bir popülarite yakalayan ödüllü canlı bilgi yarışması HQ Triva‘nın yapımcı şirketi, oyunu yeniden canlandırmak adına yeni bir yöntemi tanıttı.

HQ, 2018 yılının ilk başlarında Trivia isminde yeni bir oyun yayınlamıştı. Bilgi yarışması formatındaki oyunda, oyuncular bütün dünyadan insanlarla eş vakitli olarak yarışıyor ve ödüller kazanıyorlardı.

HQ Triva'nın Yeni Oyunu: HQ Words Tanıtıldı

Oyun 2018’in ilk haftalarında açıklandı ve çok büyük bir popülerlik yakaladı ama bir vakit sonra düşüş yaşamaya başladı. Bu yaşananları telafi etmek ve yeni bir ‘hype’ yaratmak amacıyla şirket, HQ Words’ü duyurdu. Şirket, CEO’su aşırı doz uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybettikten sonra zor bir devre geçirmişti ama bu kötü haberin sonrasında yeni oyun tanıtıldı.

Şirketin şu an yeni bir CEO’su var ve yeni Words oyunuyla tekrardan çıkış yakalamayı umut ediyorlar. Trivia programı bütün dünyada aktif durumda ve kullanılabilir. Her gün, başka oyuncularla yarıştığınız sırada, belli vakitlerde ekranda HQ Words oyunu belirecek ve ekranda görünen harflerden, 25 saniye ortamında sözcük oluşturacaksınız. En süratli ve doğru tahmini yapan şahıs mükafatı kazanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here