Ana sayfa Sinema/TV Game of Thrones Dizisi İçin Yeni Sahne Görüntüleri Paylaşıldı

Game of Thrones Dizisi İçin Yeni Sahne Görüntüleri Paylaşıldı

187
Game of Thrones Dizisi İçin Yeni Sahne Görüntüleri Paylaşıldı

Game of Thrones dizisi için geçtiğimiz ay yayınlanan teaser videosu ile sessizliğini bozmuştu. HBO tarafından dizi ile ilgili kısa bir sahne paylaşıldı.

Geçtiğimiz ay ilk teaser videosu ile beraber uzun süren sessizliğini nihayet sonlandıran Game of Thrones dizisi amacıyla yeni bulgular de gelmeye başladı. Nisan ayında yayınlanacak olan endeksin 8.sezonu amacıyla HBO kanalı büyük ihtimalle küçük küçük tanıtımlarına da sürat vermeye başlayacak. İşte bu tanıtımlardan birinde dizi amacıyla kısa bir sahne paylaşıldı.

HBO’nun sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir tanıtım videosunda kanalda önümüzdeki aylarda yayınlanacak mühim yapımlardan birtakım sahnelere yer verilmiş. İşte bu yapımlardan birisi de tabi ki merakla beklediğimiz Game of Thrones’un 8.sezonu. Tanıtım videosuna baktığımızda ise büyük ihtimalle endeksin ilk bölümünden, hem de ilk sahnelerinden birisini görüyoruz. Hatırlarsanız son bölgede Jon Snow ve halasını baş kafaya bırakmıştık. Bu sahnede de ikiliyi Winterfell’de görüyoruz ve Sansa Stark, halamıza “Winterfell is yours, your grace (Wintefell sizindir)” sözlerini sarf ediyor.

Videonun ilaveten ilk saniyelerinde Watchmen dizisine dair ilk görüntülere de yer verilmiş. Burada en son gördüğümüz şahıs büyük ihtimalle Rorschach’ı görüyoruz ama başka karakterlerin kim olduğunu çıkarmak aslında zor. HBO’nun yayınladığı bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here