Ana sayfa Oyun Game Awards 2018 Ödül Töreninde 10 Oyun Tanıtılacak

Game Awards 2018 Ödül Töreninde 10 Oyun Tanıtılacak

86
Game Awards 2018 Ödül Töreninde 10 Oyun Tanıtılacak

Game Awards 2018’de bu yılın en iyi oyunlarının belirleneceği törende, yepyeni çıkacak 10 oyununda tanıtımı yapılması bekleniyor.

Gelecek hafta (6 Aralık) düzenlenecek olan 2018’in En İyi Oyunları mükafat töreninde bir kere daha oyun dünyasının en iyileri seçilecek. God of War ve Red Dead Redemption 2’nin damga vurması beklenilen törende görülmemiş oyun duyuruları da yapılacak.

Gösterinin organizatörü Geoff Keighley’in resmi Twitter hesabında paylaştığına göre mükafat töreni sırasında 10’dan çok yeni oyun duyurusu da yapılacak. Hem de Keighley, piyasadaki oyunlarla alakalı mühim güncelleme haberlerinin de paylaşılacağının müjdesini verdi.

“Gelecek hafta bizleri görkemli bir gösteri bekliyor. 10’dan çok yeni oyun TheGameAwards boyunca duyurulacak. Buna ek olarak sahip olunan oyunlar amacıyla de güncellemelr gelecek. Önümüzdeki zamanlarda sizlere bir şeyle çıtlatacağız.”

Game Awards 2018 Ödül Töreninde 10 Oyun Tanıtılacak

Duyurulacak oyunlar arasında Alien serisinin yeni oyunu Alien: Blackout’un olması da bekleniyor. Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding ile alakalı haberler ve A Way Out’un üreticisi Josef Fares’ten de mühim bir duyuru görmemiz gerektiğince olası. Önümüzdeki zamanlarda duyurular düştükçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here