Ana sayfa Oyun Fan Yapımı Unreal P.T. Ücretsiz Olarak Yayımlandı

Fan Yapımı Unreal P.T. Ücretsiz Olarak Yayımlandı

141
Fan Yapımı Unreal P.T. Ücretsiz Olarak Yayımlandı

Fan yapımcılar tarafından Unreal P.T. ücretsiz olarak yaımlandı. Oyuna ek olarak VR desteği de geleceği açıklandı.

Hideo Kojima’nın Konami çatısı altındayken geliştirmeye başladığı Silent Hills projesinin kısa tanıtım oyunu P.T. (Playable Trailer) oyun dünyasına resmen bomba gibi düşmüştü. Daha sonra çıkan pek çok oyuna esin kaynağı olmuştu. Unreal Engine 4 kullanılarak tasarlanan Unreal P.T.’nin oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir anda akıma dönüşen P.T. gibi oyun yapma furyası sonrası, korku oyunu zihniyeti resmen değişmişti. Fakat Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılmasının sonrasında Silent Hills projesi iptal edilmiş, P.T. PSN Storedan kaldırılmıştı.

Hayranlar hayal kırıklığına uğramıştı fakat daha sonra pek çok P.T. aynısı oyun pazara çıktı. Bunlardan biri de Unreal 4 oyun motoru ile tasarlanan Unreal P.T. Geliştirici ekip Unreal P.T.’yi kendi internet siteleri üzerinden yayımladı. Buradan Unreal Engiine 4 kullanılarak tasarlanan Unreal P.T.’ye göz atabilirsiniz.

Norman Reedus’un da içersinde olduğu Silent Hills projesi, duyurulduğu günden itibaren merak uyandırmıştı. Kojima’nın Konami’den ayrılması ile birlikte, proje de rafa kalktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here