Ana sayfa Steam CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

236
CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

Geçtiğimiz Salı günü ortaya çıkan sızıntılarını sizinle paylaştığımız CS:GO Battle Royale modu, şuanda ücretsiz olarak yayınlandı.

CS:GO şu an aldığı güncelleme ile adeta Battle Royale moduna kavuştu, üstelik bedava. CS:GO Danger Zone olarak adlandırılan Battle Royale modu, bedava bir şekilde bütün oyuncular doğrulusunda oynanabilir durumda. Toplam 18 oyuncu ile başlanan CS:GO Danger Zone; oyuna başlayacağınız alanı, düşmanların ineceği mekanları görerek seçmenize imkan tanıyor.

Oyunda haritayı görebilmek, silah ve ekipman satın almak amacıyla kullanabileceğiniz bir tablet de oyuna başlarken sizlere veriliyor. Diğer Battle Royale oyunlardan değişik olarak CS:GO Danger Zone’da, Drop’un ineceği alan haritada beliriyor. Oyuna eklenen C4 bombaları dilerseniz bir yere yerleştirebiliyor ve ardından patlatabiliyor ya da direkt rakibe fırlatabiliyorsunuz.

CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

CS:GO oyununa halihazırda sahip olan oyuncular, bu mod amacıyla Prime standardına sahip olacaklar ve yalnızca Prime orantısında rakiplerle karşılaşacaklar. Aynı vakitte Souvenir MP5-SD silahını ve yeni Danger Zone kasasını almaya hak kazanacaklar. CS:GO an itibarı ile bedava oldu. Bu bağlamda oyunu bedava versiyonunda oynayan kullanıcılar, kendi klasmanlarındaki oyuncularla eşleşecekler.

CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

Oyunda rakibinizi öldürdüğünüzde ise Fortnite’da bulunduğu gibi rakibin sahip bulunduğu eşyalar çevreye saçılıyor. Oyun ortamında tabletinizden satın alabileceğiniz ekipmanlar ve silahlar ise drone yolu ile önünüze bırakılıyor. CS:GO Danger Zone Battle Royale’in yeni haritasında daha evvelce görmediğiniz yenilikler bulunuyor. Bazı ağaçların tepelerine çıkmak ve düşmanları pusuyla avlamak amacıyla yollar bile var.

CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

~CS:GO Danger Zone’un Blacksite isimli Battle Royale haritası.

Oyun ortamında droneların oyunculara bıraktığı kutular yumruk darbeleriyle ya da silah atışlarıyla kırılabiliyor ve içlerinden eşyalar çıkıyor. Aynı vakitte herhangi yerlerde tomar durumunda paraları da toplayabilen oyuncular, daha sonra bu paralar ile kendilerine ekipman satın alabiliyorlar.

CS:GO Danger Zone Battle Royale Ücretsiz Duyuruldu

Medi-Shot adı verdiği bir iğne ile canınızı doldurarak yine harp alanına dönme şansınız da bulunuyor. Maçların aşağı yukarı 10’ar dakika sürdüğü ve canınızın 120HP’ye kadar çıkabildiği Battle Royale modunda, kazma ve çekiç gibi yeni yakın ilişki silahları da bulunuyor. Tek başınıza (solo), iki şahıs (squad) ya da üç şahıs girip oynayabileceğiniz CS:GO Danger Zone amacıyla geliştiriciler, bunun yalnızca başlangıç bulunduğunu ve devamının da geleceğini ifade ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here