Ana sayfa Çıkacak Oyunlar CS:GO’ya Battle Royale Modu Özelliği Geliyor

CS:GO’ya Battle Royale Modu Özelliği Geliyor

160
CS:GO'ya Battle Royale Modu Özelliği Geliyor

Twitter üzerinden bir kullanıcın paylaştığı mesaja göre Valve, gizemli hareketler peşinde. Sızıntıya göre CS:GO’ya Battle Royale modu gelmesi bekleniyor.

Dünyanın en tanınmış oyunların biri olan Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), bir takım terörist ile bir takım anti-terörist ekibinin birbirine avantaj kurmasını husus alan bir shooter aksiyon oyunudur. Ancak bu tarif çok yakında ciddi şekilde değişebilir. Bildiğiniz üzere günümüzde tüm oyuncuların gözü kulağı hem PC de hem de mobil de Battle Royale modlu oyunlara çevirilmiş durumda. Gördüğümüz kadarıyla CS:GO’nun geliştirici şirketi Valve de kendine Battle Royale akımından payını almayı planlıyor.

Nors3 isimli bir Twitter kullanıcısına göre Valve, şu ana kadar çıkardığı en tanınmış oyunların başında gelen Counter-Strike: Global Offensive’e bir battle royal modu geliştiriyor. Modun nasıl bir işleyişe sahip olacağı, adının ne olacağı ya da ne vakit kullananlara sunulacağı bilinmiyor fakat Nors3, geliştiricilerin beta aşamasındaki modu test etmeye başladığını bildirdi. Peki hepsi birer iddiadan mı ibaret? Kesinlikle hayır!

Valve, oyunun resmi Twitter hesabı olan @csgo_dev’in profil fotoğrafını kırmızı arka plan üstüne elinde silah tutan bir düz kara renkli bir karakterle değiştirdi. İlginç olan nokta ise profil fotoğrafında tek ebatlı olarak yer alan bu karakter, oyunda tespit edilen karakterlerin hiçbirine benzemiyor. Bir diğer söyleyişle Valve, profil fotoğrafını oyunda ‘henüz’ bulunmayan bir karakterler değiştirmiş durumda.

Hepsi bu kadar da değil. Resmi CS: GO Twitter hesabı üzerinden bir tweet paylaşan Valve, takipçilerine, ‘’Çarşamba günü ne yapıyorsun?’’ diye sordu. yapılan paylaşım, Valve’nin 5 Aralık tarihinde büyük bir güncelleme yayınlayacağı şeklinde söylentileri de beraberinde getirdi. Ancak bu noktada oyuncular ikiye ayrılmış durumda. Bir takım, Valve’nin yeni bir battle royal modu yayınlayacağını iddia ederken; diğer takım ise sadece yeni sene amacıyla özel bir şeyler geleceğini düşünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here