Ana sayfa Oyun Call of Duty’nin Bir Sonraki Oyunu İçin Kötü Haber Geldi

Call of Duty’nin Bir Sonraki Oyunu İçin Kötü Haber Geldi

68
Call of Duty'nin Bir Sonraki Oyunu İçin Kötü Haber Geldi

Infinity Ward’ın topluluk yöneticilerinden Ashton Willimas’ın sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında, yapımcı şirketin ekiplerinden oyuncuların hevesini kıracak bir açıklama geldi.

Ashton Williams’ın bir vakitdir birbirine benzer “.gif” formatında videolarla yaptığımı paylaşımlar, yeni Call of Duty oyununa işaret ettiği amacıyla büyük ilgi çekmiş, sizlere bu paylaşımları aktarmıştık. Oyuncularda Call of Duty Ghosts 2 beklentisi meydana getiren bu paylaşımlar, ne yazık ki beklentilerle aynı manası taşımıyorlarmış.

Konuyla alakalı bildirimde tespit edilen Kotaku yazarı Jason Schreier, “Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Ghosts 2 değil.” şeklinde konuştu. Özellikle verilen bilgilerde seyrek şekilde yanılan Schreier’ın bu hususta itimat edilir bir kaynak olduğunu belirtebiliriz. Kendisinin üretici şirket Infinity Ward amacıyladeki bağlantıları, yeni proje ile alakalı detaylardan bahsetmiş olabilirler.

Anlaşılan o ki yukarıdaki ve aynısı bir çok tweet’in neye işaret ettiğini öğrenmek amacıyla bir vakit daha beklememiz gerekecek. Akla iki olasılık geliyor: Tek başına çalışan bir Call of Duty: Battle Royale ve Modern Warfare 4.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here