Ana sayfa Sinema/TV Netflix’in 5 Saatlik Filmi Black Miror’un Fragmanı Yayınlandı!

Netflix’in 5 Saatlik Filmi Black Miror’un Fragmanı Yayınlandı!

191
Netflix'in 5 Saatlik Filmi Black Miror'un Fragmanı Yayınlandı!

Netflix üzerinde popüler bilim kurgu serisi ile tanınan Black Mirror: Bandersnatch filmine ait merakla beklenilen ilk fragman yayınlandı.

28 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak olan Black Mirror: Bandersnatch, tam 5 saat 12 dakika uzunluğunda olacak.1984 senesinde geride bıraktığımız film, fantastik bir Romanı oyuna dönüştüren genç bir programcının yaşadığı maceraları ele alacak.

Netflix’in yeni alametifarikasında başrol, Dunkirk filmi ile ismini duyuran Fionn Whitehead’a amanet. 21 yaşındaki aktöre Will Poulter (The Revenant ), Asim Chaudhry (People Just Do Nothing ) ve Alice Lowe (Sightseers ) gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Black Mirror’ın dördüncü sezonundaki “Metalhead” kısmını yöneten David Slade (Breaking Bad, American Gods ) oturuyor.

Netflix'in 5 Saatlik Filmi Black Miror'un Fragmanı Yayınlandı!

İnteraktif bir yapıda olan Bandersnatch, “kendi maceranı kendin seç” özelliği kapsamında izleyicinin seçimlerine göre ilerleyecek. Filmin 5 saat uzunlukta olmasının altında yatan sebep de tam olarak bu. İzleyiciler, film devam eder iken karşılarına çıkan hikayelerden bir adedini seçerek karakterin yaşadığı maceraya yön verebilecek.

Dizinin üçüncü sezonundaki playtest alanında geride bıraktığımız oyunlardan bir tanesi olan Bandersnatch, aynı vakitte Lewis Carroll’un 1872’de kaleme aldığı The Looking Glass Romanındaki kurgusal bir yaratığın adıydı.

Hikaye seçme özelliği ile televizyon aleminde görülmemiş bir devre başlatması beklenilen Black Mirror: Bandersnatch, 28 Aralık’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Black Mirror: Bandersnatch Fragmanı:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here