Ana sayfa Sosyal Medya Bir Haftadır Aradığı Pokemon’u Bulunca Çılgına Döndü

Bir Haftadır Aradığı Pokemon’u Bulunca Çılgına Döndü

102
Bir Haftadır Aradığı Pokemon'u Bulunca Çılgına Döndü

Geçtiğimiz hafta oyun piyasasına sürülen Pokemon Lets Go, çıktığı ilk günden beri büyük bit oyuncu kitlesi tarafından oynanılmaya devam ediyor.

Pokemon Go ve classic Pokemon oyunlarında karşılaştığımız mekanikleri bir araya getiren keyifli oyun, Nintendo’ya büyük bir gelir kapısı sağlamış durumda. Sadece Nintendo Switch platformunda olan oyun, Joy Con’ların bütün marifetlerini kullanabiliyor. Fakat bu oyunu oynamayı abartan da büyük bir oyuncu kesimi var.

Pokemon’a sımsıkı bağlı bu oyunculardan bir tanesi olan Gubba (kendisi aynı vakitte yayıncı) 1 haftadır aradığı Drowzee adlı Pokemon’u en sonucunda bulunca çılgına dönüyor. Sevinçten oyunu bile doğru düzgün oynayamayan Gubba, en sonucunda maalesef Pokemon’u elinden kaçırıyor. 1 haftalık emeğini tabiri caiz ise çöpe atan Gubba’nın ardından yaşadığı üzüntü tanım edilemez boyutta.

POKEMON LETS GO’YU ABARTAN OYUNCU

Yine de keşke kendisi amacıyla Pokemon Lets Go oynamayı bu kadar abartmasaydı diyoruz. Peki sizin diğer rastgele bir oyunda bu tarz anılarınız var mı? Genellikle online oyunlarda karşılaştığımız bu durumda, oyuncuları derinden etkileyebiliyor. Günün sonucunda dijital de olsa, kıymetli olan bir şey her yerde kıymetli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here