Ana sayfa Oyun Battlefield V’e Premium Para Birimi Geldi

Battlefield V’e Premium Para Birimi Geldi

58
Battlefield V'e Premium Para Birimi Geldi

Reddit’te bir kullanıcının Amazon’da fark ettiği ürüne göre EA, Battlefield V’e kişileştirme ve kozmetik için kullanılabilecek premium para birimi getirecek.

Savaş oyunları söz hususu olduğunda akla ilk gelen serilerden biri olan Battlefield’ın son oyunu Battlefield V, geçen kasım ayında yayınlandı. Oyunun geliştiricileri olan EA ve DICE, oyun yayınlanmadan evvelce gerçek para ile rastgele bir oyuniçi alışverişin söz hususu olmayacağını, oyuncuların Battlefield V’e para yatırarak zaferi garanti edemeyeceğini belirtmişti.

Battlefield V'e Premium Para Birimi Geldi

Oyuncular doğrulusunda sıksık olarak ‘paragöz’ olmakla suçlanan EA’in bu hareketi, Battlefield tutkunlarını fazlasıyla memnun etmişti. Bununla beraber EA hissedarları, yaz aylarında şirketin hisse sayısal değeri en yüksek standardına göre %50 düşüş gösterdiği amacıyla huzursuzlanmaya başladı. Bu durum, EA’yi Battlefield V’ten para kazanmak amacıyla yeni fikirler bulmaya zorladı.

Peki bütün bu gelişmelerin sonrasında neyle karşılaşıyoruz? BCoins. Evet, oyuniçi ücretli içerik satmayacağını aktaran EA, yaşanan finansal problemlerin sonrasında sözünden dönecek gibi görünüyor. Bir Reddit kullanıcısı doğrulusunda paylaşılan görsele göre EA, oyuna yeni bir premium para birimi getiriyor.

Battlefield V'e Premium Para Birimi Geldi

Battlefield V’ta halihazırda CCoin isminde bir para birimi bulunuyordu. Bu para birimi, oyunu oynadıkça kazanılıyordu ve geliştirmelere, kozmetiklere ya da kişiselleştirmelere harcanabiliyordu. BCoin ise para ile satın alınabilecek ve sadece kişiselleştirme ve kozmetikler amacıyla kullanılabilecek. Geliştirmeler BCoin amacıyla geçerli olmayacak.

BCoin’in Amazon’daki ürün sayfasının bir ekran görüntüsünü paylaşan Reddit kullanıcısı, BCoin’lerin kaç dolar fiyat etiketine sahip olacağını da duyurmuş oldu. Buna göre Battlefield V oyuncuları 18 Ocak’tan itibaren 500 BCoin’i 5 dolara, 1050 BCoin’i 10 dolara, 2200 BCoin’i 20 dolara, 6000 BCoin’i de 50 dolara satın alabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here