Ana sayfa Sinema/TV Activision Blizzard’dan Call of Duty Filmi Geliyor!

Activision Blizzard’dan Call of Duty Filmi Geliyor!

85
Activision Blizzard'dan Call of Duty Filmi Geliyor!

Call of Duty’nin yapım şirketi Activision Blizzard’dan ilk somut adım atıldı ve Call of Duty’nin sinemaya uyarlanmış hali ile kullanıcılarının izlemine sunacak.

Black Panther’ın yazar ekibinden olan Joe Robert Cole, Call of Duty’nin beyaz perde uyarlaması amacıyla Activision Blizzard Stüdyoları ile anlaştı. Daha evvelce sene başında Sicario 2: Day of the Soldado’nun yönetmeni Stefano Sollima ile anlaşan Activision, böylelikle kadroyu yavaş yavaş da olsa tamamlamaya başladı.

Activision Blizzard'dan Call of Duty Filmi Geliyor!

Bugüne dek toplamda 15 oyun ve 250 milyon satış gibi erişilmesi güç bir başarıya imza atan Call of Duty serisi, 2003 senesinde oyuncularla buluştuğundan beri nerdeyse her sene sinema filmi tartışmalarına adı karışan bir marka.

Activision Blizzard'dan Call of Duty Filmi Geliyor!

Activision’un tıpkı Marvel evreni gibi birbirini tamamlayan değişik hikayeleri birbiriyle birleştirecek şekilde işlemek istediği Call of Duty sinema evreni amacıyla böylelikle ilk ciddi ismim da atılmış oldu. Önümüzdeki süreçte filmle alakalı detayların ve oyuncu kadrosunun şekillenmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here