Ana sayfa Oyun ABD’de Polis Baskın Yaptığı Evde Oyuna Daldı

ABD’de Polis Baskın Yaptığı Evde Oyuna Daldı

135
ABD'de Polis Baskın Yaptığı Evde Oyuna Daldı

Amerika’da Super Smash Bros. Ultimate fırtınası hız kesmeden devam ediyor. Amerikalı oyuncuların severek oynadığı dövüş oyununda ilginç bir olay yaşandı.

Video oyun dünyasının en büyük marketlerinden bir tanesi olan Amerika’da bu sıralar Super Smash Bros. Ultimate fırtınası devam ediyor. Amerikalı oyuncuların severek oynadığı dövüş oyunu, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Fakat Amerika’da bu kez gerektiğince enteresan bir hadise yaşandı.

Belirtilenlere göre Jovante Williams, Super Smash Bros. Ultimate çıktıktan sonra arkadaşlarıyla beraber toplanıp nerdeyse her gün kendi aralarında turnuva düzenliyorlarmış. Her gün aynı saatte eve girip, aynı saatte çıkan gruptan, komşular şüphelenmiş.

Amerikan Polisler Baskın İçin Gittikleri Evde Oyun Oynadı

Bunun üstünde evi denetim etmesi amacıyla polise haber veren komşular, ardından halin gerektiğince masum olduğunu anlamışlar. Fakat işin acayip kısmı, eve baskın yapmaya giden polis ekipleri de oyuna dalmaktan kendilerini alamamış gibi gözüküyor. Polislerin de Super Smash Bros. Ultimate’i oynamaya başladığını aktaran Jovante Williams, alakalı hali sosyal medyadan paylaştıktan sonra video kısa sürede viral olmayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here