Ana sayfa Oyun 2018 Yılında Piyasaya Çıkan En İyi Oyunlar (Anket)

2018 Yılında Piyasaya Çıkan En İyi Oyunlar (Anket)

211
2018 Yılında Piyasaya Çıkan En İyi Oyunları (Anket)

Artık yavaş yavaş 2018’in son günlerini yaşamaktayız. Geride bıraktığımız kocaman yılın içinde piyasaya çıkmış en iyi oyunları sizin yapacağınız anket ile belirleyeceğiz.

2018 yılında birden fazla oyun çıktı ve kimisi tepki aldı kimisi popülerliği ile gündemden hiç düşmedi. Popüler olanlarından bir ikisi ise nitekim Fortnite ve PUBG’dir. Battle Royale olarak gündem yaratıp ve 2018’in başlarından bu yana gündemden hiç düşmeyen bu ikili arasında liderlik Fortnite’ın oldu. Battle Royale modu üzerinden geliştirilmeleri ile şuanda global olarak en çok oyuncuya Fortnite sahip durumda. Tabi Fornite ve PUBG’nin bu tutumserliği ile bir çok savaş oyun yapım firmaları, kendi oyunlarında oyuncu kayıpları yaşamamak adına oyunlarına Battle Royale modu eklediler. Bunların en başında ise tabiki de CS:GO gelmektedir.

2018 Yılında Piyasaya Çıkan En İyi Oyunları (Anket)

Rockstar Games’ın yıllardır oyuncuları heycanla beklettiği oyunu Red Dead Redemption 2 yayınlandı. Daha sonra Red Dead Online ile yoluna devam eden Rockstar, çevirim içi olan oyunundaki bazı hatalar nedeniyle tepkilerin hedefi olmuştu.

PES ve FIFA arasında çok büyük değişimler yaşandı. Konamı’nin geliştirdiği PES’in yıllardır alışkanlık haline getirdiğimiz UEFA’nın turnuvaları, UEFA tarafından lisans anlaşması bozuldu ve daha sonra bu lisans anlaşmasına ise EA Sports’un geliştirdiği FIFA kaparak bir çok PES oyuncusunu bünyesine kazandırmıştı.

Tabiki de bu yıl sadece bunları tartışmadık ama en büyük görüşleri size bırakıyoruz. Anket oylamasından sonra yorum kısmında anket’te oy verdiğiniz oyunu ve açık görüşü ile birlikte yoruma yazmayı untumayın.

[poll id=”3″]

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here