Ana sayfa Oyun 1 Dolar’a Black Ops 4’te Sadece Nokta Satın Alabiliyorsunuz

1 Dolar’a Black Ops 4’te Sadece Nokta Satın Alabiliyorsunuz

59
1 Dolar'a Black Ops 4'te Sadece Nokta Satın Alabiliyorsunuz

Call of Duty’ın son serisi olan Black Ops 4’e yeni eklenen Open Dot isimli içerik, mikro ödemeler ile satın alınabiliyor.

Mikro ödemeler denince akla gelen ilk oyun serisi olan Call of Duty, bu yıl oyuncuların karşısına Black Ops 4 ile çıktı. Daha büyük bir kitleye hitap etmek amacıyla oyunda tespit edilen öykü modunu çıkartıp, rekabetçi ve co op modlar ile oyunu dolduran geliştiriciler bu kez enteresan bir olaya imza atmış durumda.

1 Dolar'a Black Ops 4'te Sadece Nokta Satın Alabiliyorsunuz

1 dolar değerinde olan Open Dot sayesinde, Reflex eklentinin ortasında tespit edilen görüntüyü değiştirebiliyorsunuz. Esasında yalnızca minik bir noktayı bile para ile satan Activision’a hak veriyoruz. Çünkü kendileri bu tarz mikro ödemelerden, yılda 4 milyar dolara yakın para kazanıyor. Neredeyse her bir oyunlarına mikro ödeme ekleyen yapımcılar, bu gelir kapısını katiyen kapatmayacak.

Son olarak oyunda satılan bu noktanın (Open Dot) şu anda indirimde olduğunu belirtelim. Yılbaşına özel olarak 50 COD puanına satılan (0.50 dolar) bu ürün, normal dönemde 100 COD puanına (1 dolar) satılıyor. Yani Black Ops 4’ün bu noktasını satın alabilmek istiyorsanız, büyük indirimi kaçırmamanızı öneriyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here