Ana sayfa Çıkacak Oyunlar Yeni Far Cry’a Ait İlk Video Yayınlandı (Spoiler İçerir)

Yeni Far Cry’a Ait İlk Video Yayınlandı (Spoiler İçerir)

138
Yeni Far Cry'a Ait İlk Video Yayınlandı (Spoiler İçerir)

Oyuncuları ekranlara kilitleyen Ubisoft’un sevilen serisi Far Cry, yeni sürümünün ilk videosu yayınlandı.

Son olarak beşinci oyunuyla oyuncuların karşısına çıkan yapım, azılı bir tarikatı ve tarikatın lideri Joseph Seed’i bizlere göstermişti. Far Cry 3’te karşılaştığımız kötü adamımız Vaas’tan sonra Far Cry serisinin en sevilen kötü adamı durumuna gelen Seed’in dahil bulunduğu serüven gerektiğince eğlenceliydi.

UBİSOFT YENİ FAR CRY DUYURDU

Ancak Ubisoft, sürpriz bir biçimde Far Cry’a ait bir video yayınladı. Yayınlanan videoda nükleer bir patlama bulunduğunu görüyoruz. Videoyu izleyen oyuncular, yeni Far Cry oyununun (veya ek paketinin) kıyamet ardından bir dünyada geçeceğini ön görü ediyor. Hem de videonun sonucunda gördüğümüz testereli silah da bunu doğrular nitelikte.

  • Spoiler

Tüm bunların yanısıra Far Cry 5’in kötü sonucunda, nükleer bir bomba patladığını ve Joseph Seed’in yaşanan olaylardan sonra sağ çıktığına tanık olmuştuk. Bakalım yeni Far Cry ile beşinci oyun arasında nasıl bir temas olacak?

  • Spoiler

Yeni oyunun The Game Awards töreninde duyurulacağı açıklanırken, Ubisoft kıyamet ardından dünya temasıyla daha şuandan oyuncuları heyecanlandırmayı başardı!

Far Cry 5’in sonunu merak eden oyuncular içi ise aşağıda videosunu bıraktık. İyi seyirler…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here