Ana sayfa Xbox Xbox Live Gold’un Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Xbox Live Gold’un Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

164
Xbox Live Gold'un Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Xbox Live Gold’un Aralık ayında oyuncularına ücretsiz oyun oynamaları için ücretsiz oyunlarını yayınladı.

Her ay değişik oyunları bedava olarak oynayabilme fırsatına sahip Xbox Live Gold üyeliğini almış kullanıcıları amacıyla, Aralık ayında oynanabilir olan oyunlar yayınlandı. Yalnızca belirli vakit amacıyla oynanabilir hale gelen oyunlardan henüz yayınlanmış olan 2 adedini sizler amacıyla alçakta gösterdik.

Xbox Live Gold'un Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Q.U.B.E 2 (Xbox One)
Normal ücret : $24.99

Ücretsiz olma zamanı : 1 Aralık / 31 Aralık

Q.U.B.E 2 oyununda Amelia Cross adlı bir arkeologu yönetiyoruz. Hikayesel yönden konuşmak gerek görülürse hiç bir şey hatırlamayan Amelia, gözlerini bir uzaylı işi olan kübün içersinde bulur. Karşınıza çıkan bulmacaları çözerek hayatta kalmayı hedeflediniz oyunda asıl gaye kübün içersinden kurtulup eve dönüş yolunu bulmak. Eğer Portal tipi oyunları seviyorsanız bu oyunu da beğeneceğinize emin olabilirsiniz.

Xbox Live Gold'un Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Dragon Age 2 (Xbox 360 ve Xbox One)
Normal fiyat : $19.99

Ücretsiz olma zamanı : 1 Aralık / 15 Aralık

Dragon Age efsanesini herkes mutlaka bir kez olsun duymuştur. Serinin 2. oyunu ise seriyi şaha kaldıran seksiyon olmuştu. 2011 yılında pazara sürülen oyunda öykü yönünden siz evi tamamiyle yok edilmiş ve bundan sağ kurtulmuş seyrek kahramanlardan birini yönetiyor olacaksınız. En iyi RPG oyunlarından biri olarak gösterebileceğimiz oyunda, oynanabilir bulunduğu vakit ortamında çok keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.

Bu iki oyunun dışında, Xbox One amacıyla Never Alone ve Xbox 360 ve Xbox One amacıyla Mervenaries: Playground of Destruction oyunları da 15 Aralık’a kadar oynanabilir halde olacak. Şimdiden Xbox Live Gold sahibi oyunculara iyi oyunlar dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here