Ana sayfa Sinema/TV The Walking Dead’in Yayınlanan Fragmanında Güldüren Hata

The Walking Dead’in Yayınlanan Fragmanında Güldüren Hata

184
The Walking Dead'in Yayınlanan Fragmanında Güldüren Hata

The Walking Dead 9. sezon-ortası final fragmanı YouTube’da yayınlandı. Ancak yayınlanan fragmanda izliyen kitleyi kahkaha atırtacak bir hatayı da barındırıyor.

Son iki sezonda tanınmışlığı giderek azalsa da hala dünyanın en tanınmış dizilerinden biri olan The Walking Dead’in 9. sezon-ortası final fragmanı yayınlandı. Fragman, ‘New Enemy’ (Yeni Düşman) üstüne odaklanıyor olsa da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan birtakım garip sorunlar bulunuyor.

Yukarıdaki bağlantıdan da izleyebileceğiniz The Walking Dead 9. sezon-ortası final fragmanının 32. saniyesinde Carol ve Co. yaylarını gererek oklarını düşmana fırlatmaya hazırlandığı görünüyor. Yalnızca bir saniye sonra sonra ise kamera açısı değişiyor ve Carol’un ok olmadan yalnızca yayı gerdiği görünüyor.

The Walking Dead'in Yayınlanan Fragmanında Güldüren Hata

The Walking Dead’in 9. sezon ikinci yarısının 10 Şubat 2019’da yayına başlayacağını düşünecek olursak yapım ekibinin efektler ve nesneler amacıyla önünde daha uzun bir vakit olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen bu fragmanda kayıp olan ok da kompu masasında bulunup yerine konulacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here