Ana sayfa Güncellemeler Rainbow Six: Siege’de Oyuncuları Sinirlendiren Hata Keşfedildi

Rainbow Six: Siege’de Oyuncuları Sinirlendiren Hata Keşfedildi

63
Rainbow Six: Siege'de Oyuncuları Sinirlendiren Hata Keşfedildi

Ubisoft’un geliştirdiği Rainbow Six: Siege, yıllar içerisinde oyunculara fazlasıyla hitap etmeyi başardı. Oyunun aldığı güncellemeler ile gelen hatalar oyuncularda saç baş yoldurttu.

Ubisoft tarafından geliştirilen taktiksel FPS oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, milyonlarca oyuncu kitlesine ulaşmış durumda. Rainbow, şimdilerde popüler olan CS:GO ile birlikte yarışmaya devam ediyor. Ancak oyunun teknik hataları neredeyse 3 yıldır hiçbir şekilde düzeltilmedi. Oyuna gelen her yeni güncellemesinde farklı farklı hataların sebeb olduğu Rainbow’a gelen son güncellemesinde ise oyuncuları adeta sinire boğdu. Güncelleme ile ortaya çıkan hataya “The Bird Box” adını verildi.

The Bird Box hatası olarak adlandırlan, Rainbow hatası oyunda defans tarafında bulunan oyuncular tetiklenmektedir. Atak geliştiren kişiler ise başlarına bu durum sonrasında hemen oyunun grafik ayarlarında bozulmalar yaşanıyor. Tabi durum böyle olunca defans olan tarafında oyunu kolay bir şekilde galibiyet ile elde ediyorlar.

Oyunu geliştiricisi Ubisoft ise konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Bu hatanın keşfedildiği mod ise “bomba modu” bölümünde çok keşfedildiği görülmektedir. Bu hatadan kaçmak istiyorsanız, size tavsiyemiz hatanın ortadan kaldırılana kadar Rainbow Six: Siege’e girmemenizi öneriyoruz.

The Bird Box adındaki hata şu sıralarda oyuna giren her oyuncu tarafından rastlanıldığını ve yaygın olduğunu belirtebiliriz. Ayrıca hatayı kullanan oyuncuların ise yakalanmasına neredeyse imkansız olduğunu belirtelim. Yine de siz oyuna gelecek yeni güncellemeye kadar Rainbow Six: Siege’e girmemenizi öneriyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here