Ana sayfa PUBG PUBG’nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

PUBG’nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

260
PUBG'nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

Dünya’nın dört bir yanında her insanoğlu’nun dilinde Battle Royale oyun türü olan PUBG var. PUBG için yeni geliştirilmiş konsept haritasının görüntüsü ortaya çıktı.

PUBG’nin konumunu her ne kadar Fortnite ve Ring of Elysium almaya çalışsa da PUBG, oyuncular arasındaki saygınlığını halihazırda korumakta. Erangel ve Miramar haritalarından sonra Sanhok haritasına da sahip olan PUBG amacıyla kullanıcılar, konsept olarak yeni haritalar üretmekte. Tasarlanan haritaların bir yenisi Reddit’te “IamEzalor” doğrulusunda paylaşıldı.

PUBG'nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

Haritanın yanısıra haritaya özel yeni silahlar ve vasıtalar da tasarlanınca Venedik haritası, oyunda görmeyi isteyeceğimiz cinsten bir konsept çalışması olarak karşımıza çıkıyor. Su altında çalışan tabanca, bisiklet ve jet-ski, Venedik haritasında kullanmak mümkün olarak tasarlanmış. Haritanın Venedik olduğundan da ön görü edebileceğiniz gibi oyuncular, genelde su yolu ile ulaşımlarını sağlayacak.

PUBG'nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

Harita ile Benelli M4 pompalı ve Beretta ARX160 silahları, Jet-Ski, Fiat 500 ve Vespa Scooter vasıtaları, yalnızca droplardan gelen C4 yeniliklerinin gelmesi planlanmış. Normalde uçaktan atlayarak oyuna başlanılan PUBG’de, Venedik haritasında konsept olarak oyuna Aquaril’lerle (Jet-Ski’lerle) başlanması tasarlanmış. Oyuncular Venedik’in etrafındaki herhangi yerlerde Aquaril’lerle doğarak, malzemelerini erkenden bulmaya çalışacak.

PUBG'nin Yeni Konsept Venedik Haritasının Görüntüleri

Venedik haritasının oyuna eklenip eklenmeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgi yok zirâ harita esasen yalnızca bir konsept çalışması, herhangi bir resmiyeti bulunmamakta. Eğer ki Venedik haritası, bir ihtimal, oyuna eklenirse PUBG oynamayı bırakmış eski oyuncular dâhi PUBG’de tavuk menü kazanmaya geri dönecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here