Ana sayfa PUBG PUBG, Yeni Haritası ‘Vikendi’nin Oynanış Videosunu Yayınlandı

PUBG, Yeni Haritası ‘Vikendi’nin Oynanış Videosunu Yayınlandı

195
PUBG, Yeni Haritası 'Vikendi'nin Oynanış Videosunu Yayınlandı

Battle Royale de liderliği Fortnite’a kaptıran PUBG, The Game Awards 2018 kapsamında duyurduğu yeni kar haritası ile oyuncuları heycanlandırdı. Yeni haritanın oynanış videosuda bir o kadar heycan verici.

The Game Awards 2018 faaliyetinde duyurulan PUBG kar haritası Vikendi ile alakalı yeni ilerlemeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanılan ilerleme ile beraber PUBG kar haritası oynanış videosu ile tekrardan gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün duyurulan Vikendi haritasına ait olan ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video ile beraber haritada yer alan detayları gözler önüne seren üretici firma, 1 senedir geliştirmekte bulunduğu harita ile beraber oyuncu kitlesini daha da artırmayı hedefliyor.

Aşağıdaki oynanış videosundan da görebileceğiniz üzere kar haritasının mekaniklerini de görmekteyiz. Bunun haricinde ise yayınlanan tanıtım videosunda, gece modununda oyuna eklendiğini belirtelim. Lafı çok uzatmadan, geçen dakikalarda yayınlanan PUBG kar haritası oynanış videosu ile sizi baş kafaya bırakalım.

PUBG’NİN YENİ HARİTASI “VİKENDİ” NASIL OLACAK?

Satış rakamlarıyla rekorları sarsan eden Battle Royele oyunu yeni haritası ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncuların uzun vakittir merakla beklediği Vikendi haritası sonucunda resmi olarak duyuruldu.

Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2018 faaliyeti dahilinde duyurulan, PUBG’nin ilk 6×6 haritası ile sonucunda oyuna kış geliyor. Karla ve buzla kaplı haritada daha rahat hareket edebilmek hedefiyle oyuna bir de kar motosikleti ekleten üreticilar, kış temalı haritası ile gerektiğince ilgi çeken mekaniklere yer vermiş.

PUBG, Yeni Haritası 'Vikendi'nin Oynanış Videosunu Yayınlandı

Bunlardan en ilginci olarak, kar ile kaplı alanlardan geçen vakit arkanızdan iz bırakıyor olmanız gösterilebilir. Yani, şayet saklanmak istiyorsanız ardınızda bıraktığınız izleri denetim etmeniz gerekiyor.

Battle Royale modunu iliklerimize kadar işleyecek olan soğuk ile bambaşka bir tecrübe sunacak olan üretici firma, oyuna eklendiği yeni kar motosikletinin haricinde, G36C hücum tüfeğinin de bizlerle buluşturacak.

PUBG YENİ HARİTASI “VİKENDİ” NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son olarak ise kar haritası Vikendi geçen saatlerde PC kullanıcıları amacıyla test sunucularında aktif duruma getirildiğini de belirtelim. Bunun haricinde ise yeni haritanın resmi olarak yayınlanacağı tarih ise 19 Aralık 2018 olarak açıklandı. Henüz mobil ve PC platformları amacıyla yayınlanacak olan haritanın 2019‘un ilk haftalarında PS4 ve Xbox One kullanıcıları amacıyla de yayınlanacağı söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here