Ana sayfa PUBG PUBG Mobile Kar Teması ‘Vikendi’ Yayınlandı!

PUBG Mobile Kar Teması ‘Vikendi’ Yayınlandı!

235
PUBG Mobile Kar Haritası 'Vikendi' Yayınlandı

Kış günlerine girdiğimiz şu günlerde oyunlarda sık sık kar temalı grafikler göremeye başladık. Son olarak Battle Royale akımı ile oyun dünyasını feth eden PUBG‘nin mobil sürümüne beklenilen kar haritası geldi.

Bugün, Android ve iOS amacıyla yayınlanan aşağı yukarı olarak 2 GB boyutundaki PUBG Mobile 0.10.0 güncellemesi ile kar haritası Vikendi dahil olmak üzere çoğu yeni özellik oyuncuları bekliyor.

PUBG Mobile Kar Haritası 'Vikendi' Yayınlandı

Fakat her ne kadar haberin başlığında PUBG Mobile kar haritasının yayınlandığını belirtmiş olsak da, söz hususu bu haritanın 25 Aralık tarihinden itibaren oynanabilir olacağını da bilhassa belirtelim.

PUBG Mobile 0.10.0 güncellemesi ile beraber gelen yenilikler!

  • Oyuna 6×6 Vikendi haritası eklendi.
  • Yeni hava şartı eklendi.
  • Ana menüye Kar ilişkisi eklendi.
  • Sunucular arası eşleşme özelliği eklendi.
  • Oyuncular öldükten sonra izleyici modunda şüpheli davranışları edebilecek.
  • Silah Kaplaması Yükseltme Sistemi eklendi.
  • Sezonluk harcama ödülleri eklendi.
  • Kartopu Savaşı Vikendi’nin Spawn Adasına eklendi.
  • Arapça dil desteği eklendi.

PUBG’NİN YENİ KAR HARİTASI VİKENDİ NASIL OLACAK?

Satış rakamlarıyla rekorları sarsan eden Battle Royele oyunu yeni haritası ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncuların uzun vakittir merakla beklediği Vikendi haritası sonucunda resmi olarak duyuruldu.

Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2018 faaliyeti dahilinde duyurulan, efsanevi oyunun ilk 6×6 haritası ile sonucunda oyuna kış geliyor. Karla ve buzla kaplı haritada daha rahat hareket edebilmek hedefiyle oyuna bir de kar motosikleti ekleten üreticilar, kış temalı haritası ile gerektiğince ilgi çeken mekaniklere yer vermiş.

Bunlardan en ilginci olarak, kar ile kaplı alanlardan geçen vakit arkanızdan iz bırakıyor olmanız gösterilebilir. Yani, şayet saklanmak istiyorsanız ardınızda bıraktığınız izleri denetim etmeniz gerekiyor.

Battle Royale modunu iliklerimize kadar işleyecek olan soğuk ile bambaşka bir tecrübe sunacak olan üretici firma, oyuna eklendiği yeni kar motosikletinin haricinde, G36C hücum tüfeğinin de bizlerle buluşturacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here