Ana sayfa PUBG PUBG Mobile ile Resident Evil Arasında Gizemli Bir Anlaşma

PUBG Mobile ile Resident Evil Arasında Gizemli Bir Anlaşma

319
PUBG Mobile ile Resident Evil Arasında Gizemli Bir Anlaşma

PUBG’nin hem mobil hem de konsollar üzerinde Fortnite’ın gerisinde kalması işlerin ilginç gelişmelere yol açtığını gözlemliyoruz.

PUBG’nin üreticisi Tencent Games, bir vakitdir oyuna olan ilgiyi geri kazanmak amacıyla olumlu hamleler gerçekleştiriyor. Uzunca bir vakit FixPUBG projesiyle oyuncuların şikayetlerini dinleyip düzelten Tencent Games, şimdi de Resident Evil 2: Remake’in üreticisi Capcom ile ortak bir proje yürütüyor.

PUBG Mobile Star Challenge sırasında duyurulan partnerlik anlaşmasıyla bu iki oyun arasında bir şekilde iletişim sağlanacak.

“#PMSC 2018 Dubai Finalleri’nin son günü. PUBG Mobile’ın Resident Evil 2 ile güçlerini birleştireceğini duyurmaktan heyecanlı ne olabilir! Bir şeyler çok yakında geliyor.”

Daha evvelce DC ile yaptığı anlaşmayla PUBG x Suicide Squad iletişimini sağlayarak oyuna Joker ve Harley Quinn’i getiren Tencent Games, büyük ihtimalle Resident Evil serisinden birtakım karakterleri oyuna ekleyecek. Fakat bir kısım kurama göre oyuna zombilerin gelmesi de söz hususu olabilir. Elbette bunun amacıyla Resident Evil partnerliğine lüzum yoktu. O yüzden Resident Evil karakterlerini beklemek çok daha uygun görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here