Ana sayfa PUBG PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

732
PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

PUBG severlere çok güzel haberimiz var. PUBG Mobile Royale Pass 4. sezonu bitti ve 5. sezon için geri sayım başladı.

PUBG Mobile’ın 0.10.0 güncellemesi beta olarak yayınlandı. Güncelleme notlarında ise oyundaki bazı hata gidermeleri ve bir çok yeni özelliği barındırıldığı belirtilyor. PUBG Mobile 0.10.0 güncellemesi ile birlikte oyuna yeni bir mod ekleniyor. Yeni gelecek mod ise zombiler üzerine olacaktır. Ayrıca güncelleme ile birlikte oyuna yepyeni silahlar da bulunuyor.

Yaklaşan PUBG güncellemesinin yeni PP-19 Bizon (9mm hafif makineli tüfek) için seçilebilecek yeni PP-19 Bizon’u (9mm hafif makineli tüfek) getireceği ortaya çıktı. Vikendi haritasında ise (Günışığı , Ay Işığı ve Kar ) ve yeni şık kar bisikleti yer alacak. İşte PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesi hakkında öne çıkan notlar.

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesinde Neler Var?

Kar Bisikleti

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

Yeni güncelleme ile birlikte Vikendi haritasında “Kar Bisikletleri” eklenecektir. Kar bisikleti, sizi en binicilerden biri yapmanıza ya da en azından aramanıza yardımcı olmaya yönelik çok amaçlı bir araç olacaktır.

Vikendi Hava Durumu (Gündüz, Ayışığı ve Kar)

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

PUBG 0.10.5 mobil versiyonu basit Gün ve Kar hava ile Vikendi Beta haritasında oluşacaktır. Vikendi Gece modu hakkında bir şeyler var mi? Ay ışığı Vikendi’nin karına temas ettiğinde nasıl görünürdü. Resmi PUBG Vikendi’nin fragmanı Vikendi gece modundan biraz bahsettiğinden, ya da muhteşem görünen Vikendi Moonlight’ı söyleyebiliriz. Peki PUBG Mobile 0.10.5’te Vikendi Mehtap modunu görmedik . Bu nedenle, güncellenmiş PUBG Vikendi sayfası , Vikendi Gece Modunun yakında bir sonraki PUBG güncellemesiyle çıkacağına işaret etti.

Yeni silahlar: PP-19 Bizon ve G36C

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

PUBG Mobile Vikendi güncellemesiyle yeni silahlar konuşurken, PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesinde G36C silahı bulunamadı. Bu nedenle, yeni PP-19 Bizon-Sessiz, ölümcül 9mm hafif makineli tüfek ile yaklaşan PUBG 0.10.5 güncellemesinde merakla bekliyoruz. Bizon yakın mesafeden çabuk ama doğru bir fikir ayrışması için en uygun olanıdır.

Ayak İzleri

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

İlk PUBG Kar haritası iltifatının bir miktar ayak izi ile bildirildiği gibi, yaklaşmakta olan PUBG Mobile 0.10.5 ayak izi izleme işleviyle birlikte geliyor. Böylece düşmanlarınızı tamamen yeni bir şekilde takip etmenizi sağlayacak. Karda ayak izleri ve lastik izleri ile düşmanın nerede olduğunu her zaman bileceksin. Ancak kendi izinizi bırakacağınız için dikkatli olun!

Yeni Etkileyici Sesli Sohbetler

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Hakkında Detaylar

Arkadaşlarınız ile eğlence amaçlı oynuyorsanız bu özellik tam da size göre. Yeni etkileyici sesli sohbetler ile arkadaşlarınız ile oyunun keyfini bir başka çıkaracaksınız.

Vikendi İstikrarlı Haritası

PUBG Corp. şirketi çok kısa süre önce PUBG Vekendi haritasını çıkarmıştı. 0.10.5 güncelleme Vikendi Beta Haritası yerine betasız harita geliyor. Beta öncesinde birçok oyuncu Vikendi haritasında hatalar ile karşılaşıyorlardı. Dolayısıyla, bir sonraki PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesinde kararlı bir Vikendi haritasını da göreceğiz .

PUBG Mobil Zombi Modu

PUBG Corp. notları paylaşmadan öncesinde sosyal medyada dolaşan birçok dedikodulara göre oyuna zombi modu eklenmesiydi. Yeni güncelleme ile birlikte “Zombi Modu” gelmesi bekleniyor.

Mk47 Mutantı

Ayrıca PUBG 0.10.5’te yeni Mk47 Mutant saldırı tüfeği beklentisi de var. Mk47 Mutant, 100 tur 7.62mm ve seviye 1 yeleği. Miramar’da oynanan mod, dört oyunculu takımlarda (toplam 40 puan) ve 150 puanlık bir hedefle kullanılabilir.

FPP Sürüşü

Bu özelliklerin uzun süre beklemesinden sonra PUBG Mobile 0.10.5’te FPP sürüş modunu kullanacağınız söylendi. Bu yüzden, sürüşünüzü yaparken çok gerçekçi bir his verecektir.

Yeni Araç: Tukhsai

Ayrıca PUBG’nin Sanhok haritasında UAZ, Dacia ve Minibüsün yerini alacak yeni Araç Tukhsai’yi ekleyeceği hakkında dolanan söylentiler var. Tukshai, üç yolcuya kadar taşıma kapasitesine sahip bir araçtır. Tukshai, PUBG’nin orman haritasının ortamını eşleştirmek için oluşturduğu hızdan yoksundur.

  • Erangel’de Yeni Buz Bölgesi
  • Miramar ve Erangel’de Dinamik Hava Durumu
  • Yeni Death Cam Özelliği
  • Yeni Lazer Eki

PUBG Mobile 0.10.5 Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

PUBG Mobile 0.10.5 güncellemesinin yayımlanma tarihi hakkında 21 Ocak 2019‘da PUBG Mobile sezonu 5 kraliyet geçişi ile bekleniyor . Bu yüzden, bunlar birçok kişinin PUBG Mobile 0.10 güncellemesinde eksik olduğu bir sonraki PUBG Mobile güncellemesi hakkında en çok konuşulan özelliklerden bazılarıydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here