Ana sayfa PUBG PUBG Corp, 30 Bin Oyuncusunu Hile Yaptıkları İçin Banladı

PUBG Corp, 30 Bin Oyuncusunu Hile Yaptıkları İçin Banladı

430
PUBG Corp, 30 Bin Oyuncusunu Hile Yaptıkları İçin Banladı

Günümüzün en popüler oyunlarından birisi olan PUBG, radar hack kullanan 30 bini aşkın oyuncusunu oyundan banladı.

Geliştiricisi PUBG Corp. tarafından verilen bilgilere göre 30 binden fazla oyuncunun hile yaptıkları için PUBG’den banlandıklarını duyurdu. Son zamanlarda yaşadığı bazı sorunlar olsada halen en popüler Battle Royale oyunu nitekim PUBG’dir. PUBG Corp, geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir hile temizliği gerçekleştirdi. PUBG Corp doğrulusunda paylaşılan verilere göre Perşembe günü 30 bini aşkın oyuncu ban yemenin ana amacı oldu. Şirket, çoğu değişik sebepten dolayı oyuncuların banlandığını fakat öne çıkan nedenin oyun ortamında hile kullanmak olduğunu söyledi.

Tabi verilen verilere göre hilelerde en çok kullanılan hile taktiği ise “Radar Hacking” yöntemi oldu. İsminden de anlaşılan şu ki, oyun içerisinde bulunan harita üzerinden düşman(rakip) oyuncuyu görebilmesini ve bu kolaylıkla düşmanını yok edebilme gücüne sahip oluyorlardı. PUBG Corp’un verdiği açıklamasına göre Avrupa ve Kuzey Amerika’da düzenlenen bazı turnuvalarda bile kullanılmış.

PUBG Corp, ayrıca verdiği açıklamasında ise turnuvalarda “Radar Hacking” hilesini kullanan oyuncular tespit edilip, cezalandırıldıklarını da belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here