Ana sayfa PlayStation PlayStation Türkiye’den PUBG Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

PlayStation Türkiye’den PUBG Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

298
PlayStation Türkiye'den PUBG Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

Son dönemlerin en popüler Battle Royale oyunu PUBG, PC, Mobile ve Xbox One platformlarının ardından PS4 için de geliyor. PlayStation Türkiye, PUBG’nin ne zaman yayınlanacağı hakkında tarih verdi.

Battle royale tipi oyunlar dünya çapında büyük ilgi görüyor. Son güncellemeleri ve mobil platformlarda süratle yasenemasıyla dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri durumuna gelen PUBG yeni bir platformda daha yer alacak. PC ve Xbox One’da oynanabilen PUBG’nin PS4 sürümü biraz geç de olsa pazara 7 Aralık tarihinde sürülecek.

Geçen sene PlayerUnkown’s Battlegrounds CEO’su Chang Han Kim‘in açıklamasına göre, Microsoft ile özel bir uyuşma yapılmasından kaynaklı 1 sene süresince yalnızca Microsoft platformlarında yer alacaktı.

PlayStation Türkiye doğrulusunda oluşturulan açıklamayla, PlayerUnkown’s Battlegrounds Türkçe metin ve arayüz desteği ile 7 Aralık Cuma günü kullanıcılar ile buluşacağı resmi olarak duyuruldu. Böylece sevilen oyun sonucunda PS4 kullanıcılarıyla buluşmak amacıyla gün saymaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here