Ana sayfa PlayStation PlayStation 5 Hakkında Heyecanlandıracak Açıklama!

PlayStation 5 Hakkında Heyecanlandıracak Açıklama!

77
PlayStation 5 Hakkında Heycanlandıracak Açıklama

Bir endüstri analistinin verdiği açıklamaya göre gelecek yılın sonlarına doğru tanıtılması beklenilen PlayStation 5’in hakkındaki heycan verici açıklamasında ise PS VR’ın 4K 240 fps desteğine sahip olacağını belirtti.

Japon teknoloji devi Sony, piyasadaki sahip olunan en güncel oyun konsolu olan PlayStation 4’ü Kasım 2013’te tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Fakat PS4’ün güncel oyunlar karşısında yetersiz kalması, Eylül 2016’da PlayStation 4 Pro’nun pazara sürülmesine namacıyla oldu. Fakat bu da konsol oyuncularını tamamı ile memnun etmedi ve konsol oyuncuları, PlayStation 5’i büyük bir sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

PlayStation 5 Hakkında Heycanlandıracak Açıklama

Bir sanayi analisti olan Michael Pachter, Gaming Bolt’a verilen demeçte PlayStation 5 ile alakalı olarak oyuncuları ziyadesiyle heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Pachter’ın bildirdiği üzere PlayStation 5, PlayStation VR amacıyla 4K çözünürlük ve 240fps desteği ile beraber gelecek. Bu da Sony’nin yeni oyun konsolunun PC oyuncularını kıskandıracak bir VR tecrübesi sunacağı manasına geliyor.

Konsol oyuncularının PlayStation 5’ten en büyük beklentisi daha yüksek çözünürlükte daha yüksek FPS değerlerine ulaşmak. Tahminler Sony’nin AMD Navi GPU ile bu beklentileri karşılayacağı yönünde. PlayStation 5’in 2019’un sonlarında ya da 2020’nin ilk haftalarında tanıtılması bekleniyor. Dolayısı ile konsol oyuncularının 4K 240fps VR tecrübesi amacıyla biraz daha beklemeleri gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here