Ana sayfa Sinema/TV Netflix’in Yeni Türk Dizisi’nde ‘Beren Saat’ Rol Alacak

Netflix’in Yeni Türk Dizisi’nde ‘Beren Saat’ Rol Alacak

298
Netflix'in Yeni Türk Dizisi'nde 'Beren Saat' Rol Alacak

Çağatay Ulusoy’un Netflix’in ilk Türk Dizisi’nde başrol oynadığı “Hakan: Muhafız”dan sonra yeni çıkaracağı bir diğer başka dizisinde ise Beren Saat başrol alacak.

Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal endeksin yolda bulunduğu verisini verdi. Dizide Beren Saat başrolde olacak! Beren Saat’li yeni dizi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak.

Başrolünde Beren Saat’in yer aldığı dizide Saat’in rol arkadaşı ise, oyuncu Mehmet Günsur ile Krallar Kaybederse aslı internet dizisinde rol alacak.

Netflix’in duyuru niteliğinde paylaştığı videoda, The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterleri anımsatarak, Beren Saat’e “Güçlü kadınların arasına hoşgeldin” mesajını paylaştı.

Beren Saat’in Netflix’te yayınlanacak 2. Türk dizisi Krallar Kaybederse de yer alacağı ismi, kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı henüz resmi kaynaklara göre belli değildir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here