Ana sayfa Sinema/TV Netflix, Hakan: Muhafız Dizisinin 3. ve 4. Sezonlarını Onayladı

Netflix, Hakan: Muhafız Dizisinin 3. ve 4. Sezonlarını Onayladı

143
Netflix, Hakan: Muhafız Dizisinin 3. ve 4. Sezonlarını Onayladı

Netflix‘in ilk ve tek orjinal Türk dizisi olan Hakan: Muhafız hakkında merakla beklenilen 3. ve 4. sezonları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin 3. ve 4. sezonları Netflix tarafından onay verildi.

Dünyanın en büyük online yayın platformu olan Netflix’in ilk Türk orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız (The Protector), yayınlandığı ilk günden itibaren dünya genelinde gerektiğince pozitif yorumlar almış, Netflix’in başarılı yapımlarından biri olarak anılmaya başlanmıştı.

Netflix, Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunun geleceğini daha dizi yayınlanmadan evvelce açıklamıştı. Hakan: Muhafız dizisinin Dünya çapında olumlu not almasına kayıtsız kalmayan Netflix, dizi hakkında yeni bir açıklama yaparak 3. ve 4. sezonlarının geleceğini onayladı.

Netflix, Hakan: Muhafız Dizisinin 3. ve 4. Sezonlarını Onayladı

Edinilen bilgilere göre Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezonları, 2020 senesinde seyircilerle buluşacak. Birinci sezonun yeni yayınlandığı, ikinci sezonun ise şimdilik yayın tarihinin dahi açıklanmadığını düşünecek olursak bunun çok da şaşırılacak bir ilerleme olmadığını söyleyebiliriz.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un olduğu Hakan: Muhafız, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam yapımcılığında Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi kuvvetli oyuncu kadrosuyla seyircilerle buluşmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here