Ana sayfa E-Spor İlk E-Spor Konulu Film “İyi Oyun” 2 Ay Boyunca VodafoneTV’de

İlk E-Spor Konulu Film “İyi Oyun” 2 Ay Boyunca VodafoneTV’de

390
İlk E-Spor Konulu Film

2018 yılı Kasım ayında vizyona giren E-Spor konulu filmi olan “İyi Oyun”, 2 ay boyunca sadece VodafoneTV üzerinden izleyicileriyle bulaşacak.

Geçtiğimiz son 10 sene ortamında elektronik ortamda gerçekleşen spor manasına gelen E-spor, şaşırtıcı bir ilerleme gösterdi. E-spor kapsamında düzenlenen müsabakalarda verdiği para ödülleri ise 25 milyon dolar seviyelerine dahi ulaşmış durumda. Gençler arasında gerektiğince süregelen olan E-spor, Türkiye’de 1 Kasım 2018 tarihinde vizyona giren “İyi Oyun” filmiyle sinema sektörüne de geçiş yapmıştı. Sinemalardan sonra İyi Oyun filmi, bütün platformlardan evvelce ve 2 ay süresince yalnızca VodafoneTV’den izlenebilecek.

İlk E-Spor Konulu Film "İyi Oyun" 2 Ay Boyunca VodafoneTV'de

Türkiye’nin ve hem de dünyanın ilk E-spor filmi “İyi Oyun” filmi vizyona girmesini takiben 7 hafta ortamında toplamda 170.644 izleyiciye ev sahipliği yapmıştı. Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın ve oyuncu kadrosunda Orkun Işıtmak’ın da yer aldığı İyi Oyun filmi; League of Legends oyununu oynayarak annesine ve hasta kız kardeşine bakmaya çalışan bir gencin keşfedildikten sonra, küllerinden diriltilmeye çalışılan bir takıma aktarma olmasını husus alıyor.

VodafoneTV’den izlenebilecek olan İyi Oyun filmi, Genç kullanıcılarının internet paketlerinden de kullanmayacak. League of Legends oyununun 2 sene süresince isim sponsorluğunu üstlenen Vodafone’un bu tür bir harekette bulunması oyun severler doğrulusunda dikkatle karşılandı. Aynı vakitte Vodafone, Gamer paketlerini kullanan kullanıcılarına İyi Oyun filmi amacıyla bedava bilet de vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here