Ana sayfa Oyun Hitman 2’nin Satışları Beklenildiğinden Kötü Başarı Yakaladı

Hitman 2’nin Satışları Beklenildiğinden Kötü Başarı Yakaladı

196
Hitman 2'nin Satışları Beklenildiğinden Kötü Başarı Yakaladı

Geçtiğimiz hafta oyun piyasasına sürülen Hitman oyununun 2 serisi, Hitman: Absolution’ın satış rakamlarının oldukça gerisinde kaldı.

IO Interactive’in ilerlettiği Hitman 2, Hitman: Absolution’un satış rakamlarına ulaşamadı. GaameIndustry’nin haberine göre Hitman 2, Birleşik Krallık satış listelerinde bütün platformlarda, ilk hafta satışlarında Hitman: Absolution ile kıyaslandığında yüzde 90 daha az sattı.

Hitman 2, Birleşik Krallık satış listesinde en dipte kaldı

Hitman 2'nin Satışları Beklenildiğinden Kötü Başarı Yakaladı

IO Interactive’in köklü serisi Hitman 2, geçen hafta yayınlandı. Sahalara geri dönen Ajan 47’nin yeni macerasında Shadow Client isimli saklı bir suç örgütünün peşine düşüyoruz. Seriyi sıfırlayıp, tekrardan ele alan geliştirici IO Interactive, 2016 senesinde yayınlanan Hitman ile beraber, oyunu bölümler durumunda yayınlama kararı almıştı.

Hitman 2 ile beraber bu yöntemden vazgeçildi. Sean Bean’in de kadrosuna katıldığı Hitman 2, detaylı suikast yöntemleri ve saklılık dinamikleri ile ilgi çeken bir oyun olarak göze çarpıyor. Fakat türünün günümüzdeki tek örneği olmasına karşın, Hitman 2 satışlarda beklediğini bulamadı. Hitman 2, 2012 senesinde yayınlanan Hitman Absolution’ın satış manasında yüzde 90 oranında geride kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here