Ana sayfa Oyun Half Life 3 Hakkında Çok Önemli Söylentiler Var

Half Life 3 Hakkında Çok Önemli Söylentiler Var

54
Half Life 3 Hakkında Çok Önemli Söylentiler Var

Valve’nin uzun zamandan beri her hangi bir yeni oyuna adım atmamış, üstüne Half Life serisinin yazarı şirketten ayrılmıştı. Ve Half Life serisinin yazarı geri döndü.

Half Life 2’nin etkisi halen oyuncular üzerinde devam ediyor. Ancak Half Life serisini yazan Erik Wolpaw‘ın Valve’den ayrılmasıyla oyuncular, Half Life 3 umutlarını yitirmişti. Yazar Valve’den ayrıldıktan sonra, Valve tarafından hiçbir şekilde yeni oyun yapımları hakkında yeni adımlar atılmamıştı. Yazar’ın ayrılması, Valve’nin Steam ve rekabetçi oyunlara yöneldiği şu zamanlarda, Valve’den yeni Half Life umutları bitmiş düşünüyorduk.

HALF LİFE YAZARI VALVE GERİ DÖNDÜ

Half Life 3 Hakkında Çok Önemli Söylentiler Var

Ancak geçen saatlerde meydana çıkan bir habere göre Valve cephesinde, yeni Half Life oyununu işaret eden bir hadise yaşanmış durumda. Kaynağı anonim olan e postadan alınan ekran görüntüsüne göre Half Life 2’nin yazarı Erik Wolpaw’ın, Valve’a geri döndüğü Gabe Newell doğrulusunda doğrulandı. Diğer bir yandan daha evvel Valve’ın son oyunu Artifact’ın üreticileri arasında Erik Wolpaw’ı görmüştük. Ancak meydana çıkan bu ekran görüntüsü, ünlü senaristin firmaya geri döndüğünü tam olarak kanıtladı diyebiliriz.

Half Life severleri bu konu çok heycanlandırdı. İlerki zamanlarda Half Life 3 göreceğimizi umuyorum. Konu hakkında siz ne düşünyorsunuz? Düşüncelerinizi bize yorum kısmından belirtiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here