Ana sayfa Sinema/TV Eskisini Aratmasada: Hababam Sınıfı Yeniden Geliyor

Eskisini Aratmasada: Hababam Sınıfı Yeniden Geliyor

403
Eskisini Aratmasada: Hababam Sınıfı Yeniden Geliyor

Türk sinemasının efsane film serisi olan Hababam sınıfı, eski kadroyu, eski sahneleri aratmasada yeniden çekiliyor.

1975 senesinde izleyiciler ile buluşan ve Türk sinemasının unutulmaz film serileri arasına giren Hababam Sınıfı, yinedan çekiliyor. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin çekimlerine Moda’daki Kadıköy Lisesi’nde başlandı. Filmde Altan Erkekli, Mehmet hoca rolüyle karşımıza çıkacak.

Eskisini Aratmasada: Hababam Sınıfı Yeniden Geliyor

2019 senesinde vizyon girecek yeni Hababam Sınıfı filminde, okul müdürünü Osman Alkaş canlandırıyor. Çekimlerinin 6 hafta devam etmesi beklenilen film, orijinal Hababam Sınıfı serilerinde bulunduğu gibi mizah ve duygusallığı ele alacak fakat üreticiler yeni Hababam Sınıfı filminin eskilerinden değişik olacağını söylüyor.

Yönetmen Doğa Can Anafarta, proje ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Yıllar sonra yeni karakterlerle, yeni bir jenerasyona, yeni bir dil kullanarak Hababam ruhunu vermenin ilk temeli, bu kardeşlik duygusunu yine yakalayabilmek. Yeni oyuncu grubuna bu yüreği aşılayıp, nostaljik görüntülerle çağdaş dünyayı birleştireceğiz. Efsane bir oyuncu kadrosunun yinedan çevriminde rol alacak, yürekli ve yetenekli arkadaşlar ile yola çıkıyoruz. Bizlerin ilk üçlemeyi hayranlıkla andığımız gibi, bizden ileri nesillerin de arkasından övgüyle konuşacağı, ‘Hababam’ ismine yakışır bir iş gerçekleştirme amacıyla ekip olarak çok heyecanlı ve istekliyiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here