Ana sayfa Sinema/TV Gişe Rekoru Kıran ‘Müslüm’ Filminde Gözlerden Kaçan Hata

Gişe Rekoru Kıran ‘Müslüm’ Filminde Gözlerden Kaçan Hata

96
Gişe Rekoru Kıran 'Müslüm' Filminde Gözlerden Kaçan Hata

Arabesk müziğin usta isimlerinden birisi olan “Müslüm Gürses”in hayatını anlatan film, gösterime girdiği ilk günden beri büyük bir ilgi gösterildi.

Vizyona girer girmez büyük başarı yakalayan filmi tam 4 milyon 357 bin 623 biletli seyirci izlerken, filmin toplam hasılatı ise 68.462.173 TL oldu. Bir senede çekilen filmin maliyetinin 21 milyon TL bulunduğu söyleniyordu. Filmin başrollerinde ise Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor yer alıyor.

Gişe Rekoru Kıran 'Müslüm' Filminde Gözlerden Kaçan Hata

Filmde yer alan bir hata ise tüm izleyicilerin gözünden kaçtı. Müslüm Gürses’in babası Mehmet Akbaş’ın filmde karısını ve kızını öldürdüğü gösterilmişti. Bu senaryonun gerçek olmadığı anlaşıldı.

Gişe Rekoru Kıran 'Müslüm' Filminde Gözlerden Kaçan Hata

Mahkeme kayıtlarına göre 29 Mayıs 1969’da Adana’da gerçekleşen olayda Mehmet Akbaş eski eşi Emine Demirdöver’i oğlunu kendine vermediği gerekçesiyle öldürdü ve bu suçtan ötürü da 20 sene hapis cezası aldı. Yani ortada kızını öldürmesi gib bir suç yok. Filmde ise Mehmet Akbaş eşini bıçaklayarak öldürürken kundaktaki Ezo bebeği de duvara vurarak katlediyordu. Mahkeme kayıtlarına göre Mehmet Akbaş’ın yalnızca iki çocuğu bulunuyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here