Ana sayfa Oyun Genoa’nın Yıldızı Piatek, Takımı Tanımak İçin FIFA Oynamış

Genoa’nın Yıldızı Piatek, Takımı Tanımak İçin FIFA Oynamış

182
Genoa'nın Yıldızı Piatek, Takımı Tanımak İçin FIFA Oynamış

Polonyalı yıldız futbolcu Piatek, Genoa’ya transfer olduktan sonra takım ve takım arkadaşlarını tanımak için FIFA 19 oynadığı ortaya çıktı.

Genoa’ya aktarımının sonrasında Serie A ve İtalya lig kupası da dahil olmak üzere, 13 maçta 13 gol atan Polonyalı yıldız oyuncu Piatek, Genoa’ya transferinden sonra grupı tarifek amacıyla FIFA 19oynamış. Bu sezon Serie A’da gol krallığına oynayan Polonyalı forvet enteresan açıklamalarda bulundu.

Polonyalı Futbolcu Piatek Takımı Tanımak İçin FIFA 19 Oynadı

İtalya birinci ligi Serie A’da fırtına gibi bir başlangıç yapan, Polonyalı genç oyuncu Piatek, grupa transferinden sonra arkadaşlarını daha iyi tarifek amacıyla enteresan bir yola başvurdu. İtalyan gazetesi Corriere Della Serra’ya açıklamalarda tespit edilen Piatek, 2018-2019 sezonunda Polonya’dan İtalya’ya transferinden sonra, yeni grup arkadaşlarının Polonyalı golcüyü tarifedığı gibi, kendisinin de Genoalı oyuncuları tarifedığını belirtti.

Yabancı olmanın avantajını kullandığını ifade eden Piatek, grup arkadaşlarını tarifek amacıyla değişik bir teknik denemiş. Genoa’ya imza atmasının derhal sonrasında genç oyuncu, PlayStation’ı açtığını ve Genoa ile maç yaptığını belirtiyor. Piatek’in grup arkadaşlarını tarife tekniği gerektiğince işe yaramış olacak ki, yıldız futbolcu İtalya Serie A’ya gerektiğince iyi başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here