Ana sayfa Fortnite Fortnite’ta Bulunan Eşyaları Satarak Gerçek Para Kazanın!

Fortnite’ta Bulunan Eşyaları Satarak Gerçek Para Kazanın!

147
Fortnite'ta Bulunan Eşyaları Satarak Gerçek Para Kazanın

Dünyayı kasıp kavuran Battle Royale oyunlarında PUBG’nin önüne geçmeyi başaran ve büyük oyuncu kitlesine sahip Fortnite üzerinden nasıl para kazanacağınızı biliyor muydunuz?

Fortnite, milyonlarca aktif oyuncuya ev sahipliği yapan, tanınmış bir oyun. Kendi başına nerdeyse 2 milyar dolar gelir yaratacak duruma gelen Fortnite’ta oyuncuların dikkatinden kaçan mühim bir özellik bulunuyor. Kullanıcılar, oynanışı direkt olarak etkilemeyen silah, kozmetik eşya gibi pek çok şeyi para karşılığında başka oyunculara satabiliyor.

PlayerAuctions platformunu kullanarak her türlü ekipmanın gerçek para karşılığında satılabilmesi mümkün. Yine bir numune vermek gerek görülürse Buzzcut 13.2 dolara satılabilirken, 7 adet Hydra’yı da 15.4 dolardan pazarlayabiliyorsunuz. Bu özelliğin en mühim yanı, stokta çok kalan ve işinize yaramayacağını düşündüğünüz eşyaların satışıyla oyuncuların gerçek para kazanarak gelir yaratması.

Fortnite'ta Bulunan Eşyaları Satarak Gerçek Para Kazanın

PlayerAuctions durumu hazırda pek çok oyun amacıyla eşya satışı, CD anahtarı, hesap ve civar yükseltme desteği sağlıyor. Fortnite de bunlardan birisi. Henüz sitede 500 civarsinde Fortnite ekipmanı yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here